fbpx
UrimZymberi

Urim Zymberi

Web Developer

Përvojë në mësimdhënie : Trajner në Probit Academy 2020  – Aktual.

Përvojë në profesion:  Zhvillues softueri në Probit 2019-Aktuale. 

Shkollimi : Bachelor i shkencave të Inxhinierisë Kompjuterike në Fakultetin e Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike(FIEK). Aktualisht në proces të diplomimit për nivelin Master, po ashtu në FIEK.

Trajnerët tjerë