fbpx
natzra

Natyra Demaj

𝐍𝐚𝐭𝐲𝐫𝐚 𝐃𝐞𝐦𝐚𝐣 është pjesë e ekipit në Probit Academy.
Natyra, ka përfunduar studimet në Universitetin e Prishtinës në Fakultetin e Shkencave Matematiko-Natyrore, dega Shkenca Kompjuterike.
Ajo punon si Web Developer në një kompani në Kosove dhe instruktore programimi në Probit Academy.
Karakteristika të saj janë: përkushtimi, korrektësia, dhe qasja profesionale me nxënës.
Natyres i urojmë suksese në punën e saj si trajnere për moshat e reja, së bashku me gjithë ekipin e mrekullueshëm të Probit Academy #KIDS!

Trajnerët tjerë