fbpx
279918047_2423411271129666_8359811639645339595_n

Elmedina Spahiu

Po ju prezantojmë edhe një anëtare të ekipit të Probit Academy #KIDS, Elmedina Spahiu.
𝐒𝐡𝐤𝐨𝐥𝐥𝐢𝐦𝐢: Ka përfunduar me sukses të lartë studimet në Shkenca Kompjuterike dhe Telekomunikacion në Fakultetin e Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike në Universitetin e Prishtinës.
Elmedina përpos studimeve ka ndjekur edhe disa trajnime profesionale.

𝐊𝐚𝐫𝐚𝐤𝐭𝐞𝐫𝐢𝐬𝐭𝐢𝐤𝐚 të saj janë: përkushtimi, korrektësia, dhe qasja profesionale me nxënës.

Elemedines i urojmë suksese në punën e saj si trajnere për moshat e reja, së bashku me gjithë ekipin e mrekullueshëm të Probit Academy #KIDS!

Trajnerët tjerë