fbpx
demo_image

Fatbardha Dragusha

Software Developer

Fatbardha Dragusha është pjesë e ekipit të Probit Academy tash e disa vite.
Shkollimi: Ka përfunduar me sukses të lartë studimet Master në Shkenca Kompjuterike dhe Telekomunikacion në Fakultetin e Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike në Universitetin e Prishtinës.
Karriera profesionale: Kemi pasur kënaqësinë që Fatbardhen ta kemi pjesë të ekipit të zhvilluesve që nga viti 2018. Gjatë kësaj kohe ka treguar shumë rezultate në punën e saj si zhvilluese.
Përvoja në mësimdhënje: Nga viti 2019 përveq si zhvilluese ka vazhduar karrierën e saj ne Probit Academy edhe si trajnere, ku edhe në këtë lami ka pasur vlersime të larta nga sutudentët e saj.

Trajnerët tjerë