fbpx
300828950_2511012229036236_5712567561521625204_n

Blinera Bytyqi

Meet our team

Blinera, ka përfunduar studimet në Universitetin e Prishtinës në Fakultetin e Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike.
Ajo punon si Web Developer dhe instruktore programimi në Probit.
Blinera, është punëtore e palodhur me një pasion për zhvillim të web-it.

Blinera e përdor teknologjinë si vegël për shprehjen e kreativitetit dhe zhvillimit të mendimit kritik tek nxënësit.
Qëllimi kryesor i saj është t’i aftësojë nxënësit që ata të zhvillohen në mënyrë të pavarur.

Jemi shumë të lumtur që Blinera është pjesë e stafit tonë!

 

Trajnerët tjerë