fbpx
viber_image_2022-05-31_09-58-39-788

Fehmi Dumani

Software Developer

Përvojë në mësimdhënie : Ligjërues në Institutin për Trajnim dhe Zhvillim në AUK TDI, Ligjërues në Qendrën për Trajnim dhe Zhvillim PTK-QTZH në lëndë të ndryshme të lidhura me Teknologjinë Informative.

Përvojë në profesion: Përvojë mbi 20 vjeçare në fushën e IT-së në industrinë e telekomunikacionit

Shkollimi : Master i shkencave Ekonomike në Universitetin e Prishtinës.

Trajnerët tjerë