fbpx
300939641_2512751742195618_7061776909891026089_n

Jetlira Fetahaj

Po ju prezantojmë edhe një anëtare të ekipit të Probit Academy #KIDS, 𝐉𝐞𝐭𝐥𝐢𝐫𝐚 𝐅𝐞𝐭𝐚𝐡𝐚𝐣.
Jetlira ka studiuar ne Universitetin e Prishtines, në Fakultetin e Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike dhe përpos studimeve ka ndjekur edhe disa trajnime profesionale në Probit Academy.
Jetlira ka përvojë pune si zhvilluese dhe në fushën e mësimdhënjes.
Karakteristika të saj janë: përkushtimi, korrektësia, dhe qasja profesionale me nxënës.
Jetlires i urojmë suksese në punën e saj si trajnere për moshat e reja, së bashku me gjithë ekipin e mrekullueshëm të Probit Academy #KIDS!

Trajnerët tjerë