fbpx
Labeat Arbneshi

Labeat Arbneshi

Web Developer

Përvojë në mësimdhënie : Trajner në Probit Academy 2019  – Aktual.

Përvojë në profesion:  Zhvillues softueri në Solaborate 2017-2018. Zhvillues softueri në Raiffeisen Bank 2018-2020. Zhvillues softueri në AppStellar 2020 – Aktual.

Shkollimi : Bachelor i shkencave të Inxhinierisë Kompjuterike në Fakultetin e Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike(FIEK). Aktualisht në proces të diplomimit për nivelin Master, po ashtu në FIEK.

Trajnerët tjerë