fbpx
302017318_2516080585196067_6198072060181353080_n

Blerina Demaj

𝐁𝐥𝐞𝐫𝐢𝐧𝐚 𝐃𝐞𝐦𝐚𝐣 është pjesë e ekipit në Probit Academy.
Blerina ka studiuar ne Universitetin e Prishtines, në Fakultetin e Shkencave Matematiko-Natyror dega Shkenca Kompjuterike.
Karakteristika të saj janë: përkushtimi, korrektësia, dhe qasja profesionale me nxënës.
Blerines i urojmë suksese në punën e saj si trajnere për moshat e reja, së bashku me gjithë ekipin e mrekullueshëm të Probit Academy #KIDS!

Trajnerët tjerë