fbpx
313766567_651158610082410_4864638833061272678_n

Diellza

Meet Diellza
Kemi kënaqësinë të j’u prezantojmë Diellëzen, e cila është njëra nga trajneret tona shembull.
Diellza ka përfunduar fakultetin e Shkencave Matematiko Natyrore-Dega Shkenca Kompjuterike në Universitetin e Prishtinës dhe është duke vazhduar studimet master në po të njëjtin drejtim.
Diellza ka përvojë pune mbi 7 vite si programere në kompani vendore dhe ka përvojë pune mbi 4 vjeçare si mësimdhënëse.
Ka ndjekur trajnime të shumta ndërkombëtare, çka e kompleton edhe më shumë profilin e saj.
Diellza karakterizohet me qetësi, përkushtim, bashkëpunim ndërkolegial dhe me harenë që sjellë në mesin tonë.
Diellzës i urojmë suksese bashk me ekipin e mrekullueshëm të Probit Academy.

Trajnerët tjerë