fbpx
317347936_1313233036126931_4902256833858081498_n

Elba

Meet Elba
 
Kemi kënaqësinë të j’u prezantojmë Elbën, e cila është njëra nga trajneret tona shembull.
 
Elba ka studiuar në fakultetin e Inxhinjerisë Elektrike dhe Kompjuterike-dega Kompjuterikë në Universitetin e Prishtinës.
 
Elba ka ndjekur disa trajnime në Probit Academy, çka e kompleton edhe më shumë profilin e saj.
 
Elba karakterizohet me qetësi, përkushtim, bashkëpunim ndërkolegial dhe me harenë që sjellë në mesin tonë.
 
Elbës i urojmë suksese bashk me ekipin e mrekullueshëm të Probit Academy.

Trajnerët tjerë