fbpx
Clirim-Kastrati-

Çlirim Kastrati

Web Developer

Përvojë në mësimdhënie : Trajner në Probit Academy 2019  – Aktual.

Përvojë në profesion:  Zhvillues softueri në Probit 2019– Aktual.

Shkollimi : Bachelor i shkencave të kompjuterike në Fakultetin e Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike(FIEK). 

Trajnerët tjerë