fbpx
312206243_614991890415690_8114013207075231207_n

Alma

Meet Alma
Alma është pjesë e ekipit në Probit Academy.
Alma ka studiuar Shkenca Kompjuterike me një rezultat të lartë.
Karakteristika të saj janë: përkushtimi, korrektësia, kreativiteti dhe qasja profesionale me nxënës.
Almes i urojmë suksese në punën e saj si trajnere për moshat e reja, së bashku me gjithë ekipin e mrekullueshëm të Probit Academy #KIDS!

Trajnerët tjerë