fbpx
demo_image

Qëndrim Pllana

Software Developer

𝐒𝐡𝐤𝐨𝐥𝐥𝐢𝐦𝐢: Ka përfunduar me sukses të në fakultetin e Shkencave Kompjuterike. Pas inkuadrimit në punë ka përfunduar dhe një numër të madhe të certifikimeve profesionale ndërkombëtare.

𝐊𝐚𝐫𝐫𝐢𝐞𝐫𝐚 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐞𝐬𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐞: Nga viti 2016 i angazhuar si System Architect & Project Manager në Smart Bits. Nga viti 2009-2016 ka punuar si Software developer në disa kompani vendore dhe ndërkombëtare.

𝐏𝐞̈𝐫𝐯𝐨𝐣𝐚 𝐧𝐞̈ 𝐦𝐞̈𝐬𝐢𝐦𝐝𝐡𝐞̈𝐧𝐣𝐞: Nga viti 2017 përveç si zhvilluese ka vazhduar karrierën e tij edhe si trajnerë, ku edhe në këtë lami ka pasur vlerësime shumë të larta nga studentët e tij.

Trajnerët tjerë