fbpx

Summer School 2022 – Regjistrimet deri me 1 Korrik

Dëshironi të jeni pjesë e një shkollimit të dëshmuar në treg? Të mësoni me profesionistë me shkollim dhe përvojë mbi 10 vjeçare?

Ejani në shkollën tonë Probit Academy dhe filloni me trajnimet me ofertat e shkollës verore.

Trajnimet janë të dizajnuar për të plotësuar kërkesat e bizneseve në vendin tonë që merren me zhvillimin e web dhe java aplikacionev. Kërkesat janë bazuar nga kompanitë që janë bashkëpunëtore të shkollës dhe që ofrojnë praktikë për studentët tanë.

 1. Trajnimi në Web Development ofron:
 • HTML & CSS, JavaScript & jQuery
 • PHP & MySQL
 • Projekti SMP
 • Projekti Rent a Car

Orari: E Hene, Merkure dhe Premte GR1 16:30 – 18:15 dhe GR2 prej 18:30 – 20:15.
Trajner: Msc. Burim Avdiu dhe Urim Zymberi
Kohëzgjatja 80 orë, çmimi nga 270 në 199 euro ne klase, ndërsa online 149 euro.

 1. Trajnimi në Java Development ofron:
 • Java Basics
 • Java Advanced
 • Projekti

Orari: E Hene, Merkure dhe Premte 18:30 – 20:15
Trajner: Msc. Berat Perçuku dhe Qëndrim Pllana
Kohëzgjatja 70 orë, çmimi nga 250 në 189 euro ne klase, ndërsa online 149 euro.

 1. Trajnimi në C# Development ofron:
 • C# Basics
 • C# Advanced
 • Projekti

Orari: E Hëne dhe Premte 17:00 – 20:00
Trajner: Msc. Valon Kastrati
Kohëzgjatja 70 orë, çmimi nga 250 në 189 euro ne klase, ndërsa online 149 euro.

 1. Trajnimi në Python Development ofron:
 • Python Basics & OOP
 • Python Flusk
 • Projekti

Orari: E Marte dhe Enjte 17:00 – 20:00
Trajner: Msc. Mentor Pajaziti dhe Fe
Kohëzgjatja 70 orë, çmimi nga 250 në 189 euro ne klase, ndërsa online 149 euro.

Përpos mësimit online do ju ofrohet:

 • Literatura online dhe sugjerime për libra
 • Kuize, detyra, projekte me anën e platformës tonë
 • Ndihma në projekte të ndryshme në kuadër të trajnimit
 • Etj.

Trajnimet janë pjesë të shkollimeve që ofron shkolla dhe studentët e suksesshëm mund të vazhdojnë shkollimin në drejtimet që ata fillojnë.

REGJISTRIMET PËR DISA DREJTIME DERI ME 01 KORRIK  5% ZBRITJE

Kontakto në:
info@probitacademy.com;
045/899099(viber) – 049/660103.
Kujdes numri i studentëve i kufizuar!!!

 

Apliko në trajnim duke plotësuar formularin e më poshtëm

 

Fillon

16:00

4 Korrik, 2022

Mbaron

21:00

31 Gusht, 2022

Adresa

Probit Academy


Studentët e lumtur

Disa nga studentët tanë, të cilët kanë filluar praktikën / punën.

Rreth Trajnerit/es

Përvojë në mësimdhënie : Trajner në Probit Academy 2016  – Aktual, Ligjërues në Universitetin e Prizrenit 2013- 2016, Ligjerues në Kolegjin AAB 2014- 2015, Asistent në Universitetin e Prishtinës 2008-2010. Përvojë në profesion: Zhvillues i Web-it Probit 2014 – Aktual,…
Përvojë në mësimdhënie : Trajner në Probit Academy 2016  – Aktual, Trajner në ICK 2018  – 2020, Asistent në Universitetin e Prishtinës 2009-2014. Përvojë në profesion: Zhvillues i Softueri – Raiffeisen Bank Kosovo May 2007 – Aktual, Zhvillues Softueri në…
𝐒𝐡𝐤𝐨𝐥𝐥𝐢𝐦𝐢: Ka përfunduar me sukses të në fakultetin e Shkencave Kompjuterike. Pas inkuadrimit në punë ka përfunduar dhe një numër të madhe të certifikimeve profesionale ndërkombëtare. 𝐊𝐚𝐫𝐫𝐢𝐞𝐫𝐚 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐞𝐬𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐞: Nga viti 2016 i angazhuar si System Architect & Project Manager në…
Përvojë në mësimdhënie : Trajner në Probit Academy 2020  – Aktual. Përvojë në profesion:  Zhvillues softueri në Probit 2019-Aktuale.  Shkollimi : Bachelor i shkencave të Inxhinierisë Kompjuterike në Fakultetin e Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike(FIEK). Aktualisht në proces të diplomimit për…
Përvojë në mësimdhënie : Trajner në Probit Academy 2016  – Aktual. Përvojë në profesion: Administrator i Sistemeve| Databazave në Ipko 2007-Aktuale, Zhvillues i intranet solucioneve në Smarttech 2008 – 2009 , Konsulent Zhvillues i Web-it në Probit 2019-2020, Zhvillues portal…
Fatbardha Dragusha është pjesë e ekipit të Probit Academy tash e disa vite. Shkollimi: Ka përfunduar me sukses të lartë studimet Master në Shkenca Kompjuterike dhe Telekomunikacion në Fakultetin e Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike në Universitetin e Prishtinës. Karriera profesionale:…