fbpx

Jetlira Fetahaj

Software Developer

Studentja e radhës e shkollës profesionale, drejtimi Java & Android Development në Probit Academy, Jetlira Fetahaj ka filluar punë si Software Developer në njërën nga kompanitë bashkpunuese të shkollës dhe si trajnere në Probit Academy KIDS.

Jetlira ka përfunduar në në vitin 2021-2022 modulin Java & Android Development, detajet e pakos:

  1. Java Fundamentals  – 35 orë mësimi + një projekt real.
  2. Java Advanced – OOP  – 35 orë mësimi + një projekt real.
  3. MySQL  – 15 orë mësimi + një projekt real.
  4. Source Version Control GitHub 10 orë – trajnim që do mbahet për vikend
  5. Unit Testing 10 orë
  6. Data Structures 15 orë
  7. Collections, Lambdas, Streams 15 orë
  8. Java & MySQL Aplikacion Real – 40 orë mësimi + një projekt real.
  9. Maven/Gradle 10 orë
  10. Android Development – 40 orë mësimi+ një projekt real.

 

Ajo shfaqi talentin dhe aftësitë e saj në kodimin e projekteve reale që ishin pjesë e shkollës. Kjo ishte e mjaftueshme që ai të punësohet si Software Developer në njërën nga partnerët e shkollës tonë.
Jetlira është mirëpritur nga stafi dhe tashmë ka filluar të punojë në projektet e kompanisë për klientë të ndryshëm.