fbpx

Arlinda Xhemaili

Web Developer

Studentja e radhës i shkollës profesionale, drejtimi Web Development në Probit Academy, Arlinda Xhemaili është punësuar në kompaninë e zhvillimit softuerik Hotel Key në Prishtinë.

Arlinda ka përfunduar modulin e parë Web Development, detajet e modulit:

  1. Web Development I (HTML, CSS, JavaScript)
  2. Web Development II (PHP & MySQL)
  3. Kodimi i Projektit SMP
  4. Source Version Control – Git
  5. Bootstrap
  6. WordPress
  7. Web Intermediate (OOP PHP & MySQL, PHP OOP)
  8. Kodimi i një projekti real – Blog
  9. OOP PHP & Laravel

Pako Profesionale në Web Development

Gjatë shkollës ajo përfundoi provimet dhe projektet e dhëna nga shkolla, shiko detajet : Projektet e punuar gjatë shkollimit

Ende pa përfunduar shkollën një vjeçare Arlinda shfaqi talentin dhe aftësitë e saj në kodimin e projekteve reale që ishin pjesë e shkollës. Kjo ishte e mjaftueshme që ai të punësohet në kompaninë Hotel Key që është një nga partnerët e shkollës tonë.

Ajo është mirëpritur nga stafi dhe tashmë ka filluar të punojë në projektet e kompanisë për klientë të ndryshëm, ndërkohë që edhe është duke vazhduar ta ndjekë shkollën në Probit Academy për t’u avancuar edhe më shumë.