fbpx

Florian Shllaku

Web Developer

Studenti i radhës i shkollës profesionale, drejtimi Web Development në Probit Academy, Florian Shllaku është punësuar në kompaninë e zhvillimit softuerik Quantix në Prishtinë.

Floriani ka përfunduar modulin e parë Web Development, detajet e pakos:

  1. Web Development I (HTML, CSS, JavaScript)
  2. Web Development II (PHP & MySQL)
  3. Kodimi i Projektit SMP
  4. Source Version Control – Git
  5. Bootstrap
  6. WordPress
  7. Web Intermediate (OOP PHP & MySQL, PHP OOP)
  8. Kodimi i një projekti real – Blog
  9. OOP PHP & Laravel

Pako Profesionale në Web Development


Ende pa përfunduar shkollën një vjeçare Floriani e shfaqi talentin dhe aftësitë e tij në kodimin e projekteve reale që ishin pjesë e shkollës. Kjo ishte e mjaftueshme që ai të punësohet në kompaninë Quantix që është një nga partnerët e shkollës tonë.

Ai është mirëpritur nga stafi dhe tashmë ka filluar të punojë në projektet e kompanisë për klientë të ndryshëm.