fbpx
07
Qershor, 2024
SHKOLLA VERORE 2024- REGJISTRIMET E HERSHME – KIDS
00:00 - 00:00

Vera në Probit Academy #KIDS Kalo pushimet në “Shkollen Verore” që organizon shkolla profesionale në fushën e Teknologjisë Informative Probit Academy #KIDS. Ky organizim...

07
Qershor, 2024
Summer School 2024 – Regjistrimet e Hershme – 35% Zbritje
16:00 - 20:00

Dëshironi të jeni pjesë e një shkollimit të dëshmuar në treg? Të mësoni me profesionistë me shkollim dhe përvojë mbi 10 vjeçare? Ejani në...

31
Maj, 2024
Shkollimi një vjeçar në Web Development
17:00 - 20:00
Probit Academy

Dëshironi të jeni pjesë e një shkollimit të dëshmuar në treg? Të mësoni me profesionistë me shkollim dhe përvojë mbi 12  vjeçare? Ejani në...

01
Korrik, 2024
Python, Django & Projekti real – Grupet e Prillit 2024
17:00 - 20:00
Probit Academy

Dëshironi të jeni pjesë e një shkollimit të dëshmuar në treg? Të mësoni me profesionistë me shkollim dhe përvojë mbi 10 vjeçare? Ejani në...

30
Korrik, 2024
Java Fundamentals, OOP, Advanced Java & Projekti real
17:00 - 20:00
Probit Academy

A dëshironi të jeni pjesë e një shkollimi të dëshmuar në treg? Të mësoni nga profesionistë me shkollim dhe përvojë mbi 10 vjeçare? Ejani...

31
Korrik, 2024
Web Development – Niveli II – Intermediate
17:00 - 19:00
Probit Academy

Dëshironi të jeni pjesë e një shkollimit të dëshmuar në treg? Të mësoni me profesionistë me shkollim dhe përvojë mbi 10 vjeçare? Ejani në...

13
Gusht, 2024
Oferta për grupet e Prillit 2024
17:00 - 20:00
Probit Academy

💻 A dëshironi të jeni pjesë e një shkollimi të dëshmuar në treg? Të mësoni me profesionistë me shkollim dhe përvojë mbi 10 vjeçare?...

30
Nëntor, 2024
Junior Web Development – 10 Grupet e Marsit 2024
09:00 - 20:00
Probit Academy

🚀 OFERTA PËR SHKOLLIM NË PROBIT ACADEMY 🚀 🎓 Fillojm me 10 grupe në Junior Web Development, për moshat 12-17 vjeç. Data e aplikimit...

31
Dhjetor, 2024
Grupet e Shkurtit 2024, për moshat 8-16 vjeç
09:00 - 20:00
Probit Academy

🚀 OFERTA PËR SHKOLLIM NË PROBIT ACADEMY 🚀 🎓 Shkollimet për moshat 8-16 vjeç në drejtimet: Junior Developer dhe Junior Web Development **Çfarë ofron...

31
Dhjetor, 2024
Grupet e Prillit 2024, për moshat 7-17 vjeç
09:00 - 21:00
Probit Academy

🚀 OFERTA PËR SHKOLLIM NË PROBIT ACADEMY 🚀 🎓 Shkollimet për moshat 7-17 vjeç në drejtimet: Junior Developer dhe Junior Web Development **Çfarë ofron...

31
Janar, 2025
199 Bursa Mars-Prill 2024
08:00 - 20:00
Probit Academy

Probit Academy #KIDS ka hapur aplikimin për 199 bursa për nxënësit me aftësi logjike më të mira. Shfrytezo oferten:  9 bursa 100% (kohëzgjatje 6-12...

30
Prill, 2024
Shkollimi një vjeçar në Web Development
16:30 - 20:00
Probit Academy

Dëshironi të jeni pjesë e një shkollimit të dëshmuar në treg? Të mësoni me profesionistë me shkollim dhe përvojë mbi 10 vjeçare? Ejani në...

18
Prill, 2024
Web Development – Niveli II – Intermediate
17:00 - 19:00
Probit Academy

Dëshironi të jeni pjesë e një shkollimit të dëshmuar në treg? Të mësoni me profesionistë me shkollim dhe përvojë mbi 10 vjeçare? Ejani në...

13
Prill, 2024
Shkollimi një vjeçar në Web Development
17:00 - 20:00
Probit Academy

Dëshironi të jeni pjesë e një shkollimit të dëshmuar në treg? Të mësoni me profesionistë me shkollim dhe përvojë mbi 10 vjeçare? Ejani në...

13
Prill, 2024
Advanced Web Development – Niveli III
17:00 - 19:00
Probit Academy

Dëshironi të jeni pjesë e një shkollimit të dëshmuar në treg? Të mësoni me profesionistë me shkollim dhe përvojë mbi 10 vjeçare? Ejani në...

05
Prill, 2024
Python, Django & Projekti real – Grupet e Shkurtit 2024
17:00 - 20:00
Probit Academy

Dëshironi të jeni pjesë e një shkollimit të dëshmuar në treg? Të mësoni me profesionistë me shkollim dhe përvojë mbi 10 vjeçare? Ejani në...

05
Prill, 2024
Java Fundamentals, OOP, Advanced Java & Projekti real
17:30 - 19:00
Probit Academy

Dëshironi të jeni pjesë e një shkollimit të dëshmuar në treg? Të mësoni me profesionistë me shkollim dhe përvojë mbi 10 vjeçare? Ejani në...

05
Prill, 2024
Oferta për grupet e Janarit 2024
17:00 - 19:00
Probit Academy

Dëshironi të jeni pjesë e një shkollimit të dëshmuar në treg? Të mësoni me profesionistë me shkollim dhe përvojë mbi 10 vjeçare? Ejani në...

31
Mars, 2024
Java Advanced & Spring Boot
17:00 - 19:00
Probit Academy

Dëshironi të jeni pjesë e një shkollimit të dëshmuar në treg? Të mësoni me profesionistë me shkollim dhe përvojë mbi 10 vjeçare? Ejani në...

31
Janar, 2024
Shkollimi një vjeçar në Web Development
16:30 - 20:00
Probit Academy

Dëshironi të jeni pjesë e një shkollimit të dëshmuar në treg? Të mësoni me profesionistë me shkollim dhe përvojë mbi 10 vjeçare? Ejani në...

19
Janar, 2024
Kampi dimëror për moshat 8-16 vjeç – falas
09:00 - 19:00
Probit Academy

Si dëshironi të kaloni pushimin dimëror? A dëshironi të argëtohuni dhe të mësoni programim? Ejani në shkollën tonë dhe kaloni momente të pa harruara...

31
Dhjetor, 2023
Oferta për grupet e Tetorit 2023
16:30 - 20:00
Probit Academy

Dëshironi të jeni pjesë e një shkollimit të dëshmuar në treg? Të mësoni me profesionistë me shkollim dhe përvojë mbi 10 vjeçare? Ejani në...

30
Dhjetor, 2023
. Net App me C# Fundamentals, OOP & SQL Server
17:00 - 20:00
Probit Academy

Dëshironi të jeni pjesë e një shkollimit të dëshmuar në treg? Të mësoni me profesionistë me shkollim dhe përvojë mbi 10 vjeçare? Ejani në...

30
Dhjetor, 2023
Java Fundamentals, OOP & Projekti real
17:30 - 19:30
Probit Academy

Dëshironi të jeni pjesë e një shkollimit të dëshmuar në treg? Të mësoni me profesionistë me shkollim dhe përvojë mbi 10 vjeçare? Ejani në...

29
Dhjetor, 2023
Shkollimi një vjeçar në Web Development
16:45 - 20:00
Probit Academy

Dëshironi të jeni pjesë e një shkollimit të dëshmuar në treg? Të mësoni me profesionistë me shkollim dhe përvojë mbi 10 vjeçare? Ejani në...

29
Dhjetor, 2023
Python, Django & Projekti real – Grupet e Tetorit 2023
17:00 - 19:00
Probit Academy

Dëshironi të jeni pjesë e një shkollimit të dëshmuar në treg? Të mësoni me profesionistë me shkollim dhe përvojë mbi 10 vjeçare? Ejani në...

28
Nëntor, 2023
Grupet e nëntorit 2023
00:00 - 00:00

Edukoni fëmijën tuaj në Probit Academy #KIDS. Një  ambient ku fëmijët angazhohen në zgjidhjen e problemeve të programimit, mundësi që ata të kalojnë nga...

31
Tetor, 2023
Shkollimi një vjeçar në Web Development
16:30 - 20:00
Probit Academy

Dëshironi të jeni pjesë e një shkollimit të dëshmuar në treg? Të mësoni me profesionistë me shkollim dhe përvojë mbi 10 vjeçare? Ejani në...

25
Tetor, 2023
Kamp Vjeshtor
00:00 - 00:00

Kalo pushimin vjeshtor me ne duke mësuar Kodim! Ky organizim bëhet me qëllim që nxënësit të mësojnë gjëra të reja, të argëtohen, të hyjnë...

09
Shtator, 2023
Summer School 2023 – Regjistrimet deri me 03 Korrik 2023
17:00 - 20:00
Probit Academy

Dëshironi të jeni pjesë e një shkollimit të dëshmuar në treg? Të mësoni me profesionistë me shkollim dhe përvojë mbi 10 vjeçare? Ejani në...

31
Gusht, 2023
Java Advanced & Spring Boot
18:00 - 20:00

Dëshironi të jeni pjesë e një shkollimit të dëshmuar në treg? Të mësoni me profesionistë me shkollim dhe përvojë mbi 10 vjeçare? Ejani në...

31
Gusht, 2023
Advanced Web Development – Niveli III
17:00 - 20:00
Probit Academy

Dëshironi të jeni pjesë e një shkollimit të dëshmuar në treg? Të mësoni me profesionistë me shkollim dhe përvojë mbi 10 vjeçare? Ejani në...

31
Gusht, 2023
Oferta për grupet e Prillit 2023
17:00 - 19:00
Probit Academy

Dëshironi të jeni pjesë e një shkollimit të dëshmuar në treg? Të mësoni me profesionistë me shkollim dhe përvojë mbi 10 vjeçare? Ejani në...

25
Gusht, 2023
Laravel & Rest API Training
17:30 - 20:00

Mëso kodimin e aplikacioneve duke përdorur Laravel(PHP Framework) dhe shfrytëzo super ofertën me 50% zbritje. Trajnimi fillon me 21 Korrik 2022, orari: E Marte,...

20
Gusht, 2023
Grupet e shtatorit 2023
00:00 - 00:00

Edukoni fëmijën tuaj në Probit Academy #KIDS. Një  ambient ku fëmijët angazhohen në zgjidhjen e problemeve të programimit, mundësi që ata të kalojnë nga...

11
Gusht, 2023
Web Development – Niveli II – Intermediate
17:30 - 00:00
Probit Academy

Dëshironi të jeni pjesë e një shkollimit të dëshmuar në treg? Të mësoni me profesionistë me shkollim dhe përvojë mbi 10 vjeçare? Ejani në...

30
Qershor, 2023
Oferta për grupet e Janarit 2023
16:00 - 20:00

Dëshironi të jeni pjesë e një shkollimit të dëshmuar në treg? Të mësoni me profesionistë me shkollim dhe përvojë mbi 10 vjeçare? Ejani në...

30
Qershor, 2023
Shkolla Verore 2023 #KIDS
00:00 - 00:00

Vera në Probit Academy #KIDS Kalo pushimet në “Shkollen Verore” që organizon shkolla profesionale në fushën e Teknologjisë Informative Probit Academy #KIDS. Ky organizim...

31
Maj, 2023
. Net App me C# Fundamentals, OOP & SQL Server
17:00 - 19:30
Probit Academy

Dëshironi të jeni pjesë e një shkollimit të dëshmuar në treg? Të mësoni me profesionistë me shkollim dhe përvojë mbi 10 vjeçare? Ejani në...

05
Maj, 2023
Java Fundamentals, OOP & Projekti real
17:30 - 20:00
Probit Academy

Dëshironi të jeni pjesë e një shkollimit të dëshmuar në treg? Të mësoni me profesionistë me shkollim dhe përvojë mbi 10 vjeçare? Ejani në...

30
Prill, 2023
Python, Django & Projekti real
17:00 - 19:30
Probit Academy

Dëshironi të jeni pjesë e një shkollimit të dëshmuar në treg? Të mësoni me profesionistë me shkollim dhe përvojë mbi 10 vjeçare? Ejani në...

29
Prill, 2023
Web Development – Full Stack
17:00 - 19:00
Probit Academy

Dëshironi të jeni pjesë e një shkollimit të dëshmuar në treg? Të mësoni me profesionistë me shkollim dhe përvojë mbi 10 vjeçare? Ejani në...

31
Mars, 2023
Web Development – Niveli II – Intermediate
17:00 - 20:00
Probit Academy

Dëshironi të jeni pjesë e një shkollimit të dëshmuar në treg? Të mësoni me profesionistë me shkollim dhe përvojë mbi 10 vjeçare? Ejani në...

31
Mars, 2023
Java Fundamentals, OOP & Projekti real
17:00 - 20:00
Probit Academy

Dëshironi të jeni pjesë e një shkollimit të dëshmuar në treg? Të mësoni me profesionistë me shkollim dhe përvojë mbi 10 vjeçare? Ejani në...

31
Dhjetor, 2022
Kids Programming – Grupet e Prillit 2022
09:00 - 20:00
Probit Academy

Edukoni fëmijën tuaj në Probit Academy #KIDS, një  ambient ku fëmijët angazhohen në zgjidhjen e problemeve të programimit, mundësi që ata të kalojnë nga...

31
Dhjetor, 2022
Oferta për grupet e Shtatorit 2022
16:00 - 19:30
Probit Academy

Dëshironi të jeni pjesë e një shkollimit të dëshmuar në treg? Të mësoni me profesionistë me shkollim dhe përvojë mbi 10 vjeçare? Ejani në...

24
Dhjetor, 2022
Web Development – Niveli II – Intermediate
17:00 - 19:00
Probit Academy

Dëshironi të jeni pjesë e një shkollimit të dëshmuar në treg? Të mësoni me profesionistë me shkollim dhe përvojë mbi 10 vjeçare? Ejani në...

10
Dhjetor, 2022
Java Fundamentals, OOP & Projekti real
17:30 - 19:30
Probit Academy

Dëshironi të jeni pjesë e një shkollimit të dëshmuar në treg? Të mësoni me profesionistë me shkollim dhe përvojë mbi 10 vjeçare? Ejani në...

30
Nëntor, 2022
Python, Django & Projekti real
17:30 - 20:00
Probit Academy

Dëshironi të jeni pjesë e një shkollimit të dëshmuar në treg? Të mësoni me profesionistë me shkollim dhe përvojë mbi 10 vjeçare? Ejani në...

30
Nëntor, 2022
Bursa-Nentor 2022
00:00 - 00:00

Mbi 40 bursa për më të mirët Edukoni fëmijën tuaj në Probit Academy #KIDS. Një  ambient ku fëmijët angazhohen në zgjidhjen e problemeve të...

26
Nëntor, 2022
Pako Profesionale në Java, Spring Boot & Android Development grupet e Prill 2022
17:00 - 19:00
Probit Academy

Dëshironi të jeni pjesë e një shkollimit të dëshmuar në treg? Të mësoni me profesionistë me shkollim dhe përvojë mbi 10 vjeçare? Ejani në...

29
Tetor, 2022
Pako Profesionale në Rrjeta Kompjuterike (CCNA) grupet e Marsit 2022
17:00 - 19:00

Në Mars 2022 fillon trajnimi në rrjta kompjuterike – CCNA, me super çmim nga 799 në 499 Euro. Trajnimi përmban 3 Nivele me 150-200...

02
Shtator, 2022
Java Fundamentals, OOP & Projekti real
18:30 - 20:15
Probit Academy

Dëshironi të jeni pjesë e një shkollimit të dëshmuar në treg? Të mësoni me profesionistë me shkollim dhe përvojë mbi 10 vjeçare? Ejani në...

02
Shtator, 2022
Python, Django & Projekti real
17:00 - 20:00
Probit Academy

Dëshironi të jeni pjesë e një shkollimit të dëshmuar në treg? Të mësoni me profesionistë me shkollim dhe përvojë mbi 10 vjeçare? Ejani në...

02
Shtator, 2022
. Net App me C# Fundamentals, OOP & SQL Server
17:00 - 20:00
Probit Academy

Dëshironi të jeni pjesë e një shkollimit të dëshmuar në treg? Të mësoni me profesionistë me shkollim dhe përvojë mbi 10 vjeçare? Ejani në...

31
Gusht, 2022
Summer School 2022 – Regjistrimet deri me 1 Korrik
16:00 - 21:00
Probit Academy

Dëshironi të jeni pjesë e një shkollimit të dëshmuar në treg? Të mësoni me profesionistë me shkollim dhe përvojë mbi 10 vjeçare? Ejani në...

31
Gusht, 2022
Web Development – Full Stack
16:30 - 20:15
Probit Academy

Dëshironi të jeni pjesë e një shkollimit të dëshmuar në treg? Të mësoni me profesionistë me shkollim dhe përvojë mbi 10 vjeçare? Ejani në...

31
Gusht, 2022
Grupet e Prillit 2023
00:00 - 00:00
Prishtinë

 Edukoni fëmijën tuaj në Probit Academy #KIDS. Një  ambient ku fëmijët angazhohen në zgjidhjen e problemeve të programimit, mundësi që ata të kalojnë nga...

30
Gusht, 2022
Shkollim Profesionale në Web Development – grupet e Mars 2022
17:00 - 19:00
Probit Academy

Dëshironi të bëheni Web Developer ? Dëshironi të jeni pjesë e një shkollimit të dëshmuar në treg ? Të mësoni me profesionistë me shkollim...

30
Gusht, 2022
Shkolla Verore
09:00 - 17:00
Probit Academy

Vera në Probit Academy #KIDS Kalo pushimet në “Shkollen Verore” që organizon shkolla profesionale në fushën e Teknologjisë Informative Probit Academy #KIDS. Ky organizim...

27
Gusht, 2022
Java Development
17:00 - 19:00
Probit Academy

Me 11 Prill 2022 fillon trajnimi – Java Development me 100 orë trajnim, çmimi nga 350 Euro në 279 për studentët online dhe 299...

30
Korrik, 2022
OOP PHP & MySQL me projekt real
17:00 - 19:30
Probit Academy

Mëso programimin e orientuar në objekte, kodo një aplikacion real dhe shfrytëzo ofertën me 30% zbritje. Trajnimi fillon me 22 Qershor 2022, orari: E...

01
Korrik, 2022
OOP PHP & Laravel Training
17:00 - 19:00
Probit Academy

Mëso kodimin e aplikacioneve duke përdorur Laravel(PHP Framework) dhe shfrytëzo super ofertën me 30% zbritje. Trajnimi fillon me 06 Qershor 2022, orari: E Hëne,...

30
Maj, 2022
Pako Profesionale në Web Development grupet e Dhjetorit 2021
17:00 - 19:30
Probit Academy

Web Development Moduli I ka 11 trajnime me 200 – 250 orë mësim, Për arsye të interesimit të madh do krijojmë dy grupe. Data...

29
Maj, 2022
Trajnim 15 orë falas për HTML dhe CSS
17:00 - 19:30
Probit Academy

Jeni nxënës i shkëlqyeshme i shkollës së mesme ose student i mirë në drejtimin Shkenca Kompjuterike dhe keni dëshirë të mësoni HTML & CSS....

27
Maj, 2022
Java Fundamentals
17:00 - 19:00
Probit Academy

Me 27 Prill 2022 fillon trajnimi – Bazat e Programimit në JAVA – Java Fundamentals. Trajner: Msc Berat Perçuku. Kohëzgjatja 35 orë, çmimi nga...

30
Prill, 2022
Java Advanced & Spring Boot
17:00 - 19:00
Probit Academy

Dëshironi të jeni pjesë e një shkollimit të dëshmuar në treg? Të mësoni me profesionistë me shkollim dhe përvojë mbi 10 vjeçare? Ejani në...

30
Prill, 2022
Super oferta me 30% zbritje për trajnimin Web Development – Full Stack
17:00 - 19:00
Probit Academy

Super oferta me 30% zbritje për trajnimin Web Development Dëshironi të jeni pjesë e një shkollimit të dëshmuar në treg? Të mësoni me profesionistë...

29
Prill, 2022
Pako Profesionale në Java & Android Development grupet e Tetorit
17:00 - 00:00
Probit Academy

Dëshironi të jeni pjesë e një shkollimit të dëshmuar në treg? Të mësoni me profesionistë me shkollim dhe përvojë mbi 10 vjeçare? Ejani në...

01
Prill, 2022
OOP PHP & Laravel Training
18:00 - 20:00
Probit Academy

Mëso kodimin e aplikacioneve duke përdorur Laravel(PHP Framework) dhe shfrytëzo super ofertën me 20% zbritje. Trajnimi fillon me 04 Mars 2022, orari: E Hëne,...

25
Mars, 2022
Bootstrap 5 me projekte reale
17:00 - 19:00
Probit Academy

Super oferta me30 % zbritje për trajnimin Bootstrap 5. Trajnimi fillon me 14 Mars 2022, orari  – E Hene, Mrekure, Premte :  17:00 –...

18
Mars, 2022
Pako Profesionale në Web Development grupet e Shtatorit 2021
17:00 - 19:30
Probit Academy

Web Development Moduli I ka 10 trajnime me 200 – 250 orë mësim, Për arsye të interesimit të madh do krijojmë dy grupe. Grupi...

12
Mars, 2022
Prezantim praktikë, pse të mësoni Java Programim
10:00 - 16:00
Probit Academy

Vikend Trajnim – pa pagesë Me datën 12 Mars 2022 mbahet Vikend Trajnim pa pagesë. Trajnimi ofronë 2-4 orë ligjerata në programim në Java,...

25
Shkurt, 2022
Super oferta me 30% zbritje për trajnimin Web Development – Full Stack
17:00 - 00:00
Probit Academy

Super oferta verore me 30% zbritje për trajnimin Web Development Dëshironi të jeni pjesë e një shkollimit të dëshmuar në treg? Të mësoni me...

10
Shkurt, 2022
WordPress Administrim
17:00 - 19:30
Probit Academy

Super oferta me 30% Zbritje për trajnimin WordPress Administrim Trajnimi fillon me 31 Janar 2022. Orari:E marte, e enjte  17:00-19:30 Detaje për trajnimin Hyrje...

06
Shkurt, 2022
Prezantim praktikë në industrinë e rrjetave kompjuterike dhe Cisco
10:00 - 13:00
Probit Academy

Vikend Trajnim – pa pagesë Me datën 05 Shkurt 2021 mbahet Vikend Trajnim pa pagesë. Trajnimi ofronë 5 orë ligjerata në rrjeta kompjuterike, si...

29
Janar, 2022
OOP PHP & MySQL me projekt real
17:00 - 19:00
Probit Academy

Mëso programimin e orientuar në objekte, kodo një aplikacion real dhe shfrytëzo ofertën me 30% zbritje. Trajnimi fillon me 16 Dhjetor 2021, orari: E...

31
Dhjetor, 2021
Android App. Development
17:30 - 19:30
Probit Academy

Me 15 Nentor 2021 fillon trajnimi në Android Application Development. Orari: E Hëne, Mërkure dhe Premte nga ora 17:30-19:30. Trajner: Alie Baftijari Kohëzgjatja 40...

19
Dhjetor, 2021
OOP PHP & Laravel Training
17:00 - 19:00
Probit Academy

Mëso kodimin e aplikacioneve duke përdorur Laravel(PHP Framework) dhe shfrytëzo super ofertën me 30% zbritje. Trajnimi fillon me  13 Nentor 2021, orari: E Shtune,...

02
Dhjetor, 2021
Bootstrap 4 me dy projekte reale
17:00 - 19:30
Probit Academy

Super oferta me 50 % zbritje për trajnimin Bootstrap 4. Trajnimi fillon me 23 Nentor 2021, orari  – E Marte – Enjte :  17:00...

05
Nëntor, 2021
WordPress Administrim
17:00 - 19:00
Probit Academy

Super oferta me 30% Zbritje për trajnimin WordPress Administrim Trajnimi fillon me 20 Tetor 2021. Orari:E hënë,e mërkure , e premte 17:00-19:00 Detaje për...

19
Tetor, 2021
Java Fundamentals
17:00 - 00:00
Probit Academy

Me 25 Tetor 2021 fillon trajnimi – Bazat e Programimit në JAVA – Java Fundamentals. Trajner: Msc Berat Perçuku. Orari: E Hene – E...

30
Shtator, 2021
Pako Profesionale në Networking (CCNA) grupet e Shkurtit
17:30 - 19:30
Probit Academy

Me 15 Shkurt 2021 fillon trajnimi në rrjta kompjuterike CCNA, me super çmim nga 799 në 499 Euro. Orari Hëne, Mërkure, Premte 17:30 –...

30
Shtator, 2021
Pako Profesionale në Java & Android Development grupet e Majit
17:00 - 19:00
Probit Academy

Dëshironi të jeni pjesë e një shkollimit të dëshmuar në treg? Të mësoni me profesionistë me shkollim dhe përvojë mbi 10 vjeçare? Ejani në...

27
Gusht, 2021
Java Development
17:00 - 19:00
Probit Academy

Super oferta verore me 40% zbritje për trajnimin Java Development. Dëshironi të jeni pjesë e një shkollimit të dëshmuar në treg? Të mësoni me...

27
Gusht, 2021
Pako Profesionale në Web Development grupet e Prillit 2021
17:00 - 19:00
Probit Academy

Web Development Moduli I ka 10 trajnime me 200 – 250 orë mësim, trajnimi fillon në 19 Prill 2021 me orare Hëne – Mërkure...

20
Gusht, 2021
OOP PHP & Laravel Training
17:00 - 19:00
Probit Academy

Mëso kodimin e aplikacioneve duke përdorur Laravel(PHP Framework) dhe shfrytëzo super ofertën me 50% zbritje. Trajnimi fillon me  05 Korrik 2021, orari: E Hene,...

31
Korrik, 2021
Summer School 2021 – Regjistrimet janë hapur
17:00 - 19:00
Probit Academy

Dëshironi të jeni pjesë e një shkollimit të dëshmuar në treg? Të mësoni me profesionistë me shkollim dhe përvojë mbi 10 vjeçare? Ejani në...

31
Korrik, 2021
Pako Profesionale në Web Development grupet e Janarit
17:15 - 00:00
Probit Academy

Dëshironi të bëhuni Web Developer ? Dëshironi të jeni pjesë e një shkollimit të dëshmuar në treg ? Të mësoni me profesionistë me shkollim...

16
Korrik, 2021
Web Development – Full Stack
17:00 - 19:00

Super oferta verore me 40% zbritje për trajnimin Web Development Dëshironi të jeni pjesë e një shkollimit të dëshmuar në treg? Të mësoni me...

16
Korrik, 2021
WordPress Administrim
17:00 - 19:00
Probit Academy

Super oferta verore me 50% Zbritje për trajnimin WordPress Administrim Trajnimi fillon me 08 Korrik 2021. Orari:E hënë,e mërkure , e premte 17:00-19:00 Detaje...

16
Korrik, 2021
Bootstrap 4 me dy projekte reale
17:00 - 19:00
Probit Academy

Super oferta me 70 % zbritje për trajnimin Bootstrap 4. Trajnimi fillon me 05 Korrik 2021, orari  – E Hene, Merkure dhe Premte  17:00...

30
Qershor, 2021
Android App. Development
17:30 - 19:00
Probit Academy

Me 17 Maj 2021 fillon trajnimi në Android Application Development. Orari: E Hëne, Mërkure dhe Premte nga ora 17:30-19:00. Trajner: Alban Gashi Kohëzgjatja 40...

18
Qershor, 2021
OOP PHP & MySQL me projekt real
17:15 - 19:00
Probit Academy

Mëso programimin e orientuar në objekte, kodo një aplikacion real dhe shfrytëzo ofertën me 30% zbritje. Trajnimi fillon me 17 Maj 2021, orari: E...

31
Maj, 2021
New CCNA – 3 Module
16:00 - 18:00
Probit Academy

Me 16 Nentor 2020 fillon trajnimi në New CCNA – 3 Module me super çmim nga 799 në 499 Euro. Trajnimi përmban 3 Nivele...

30
Prill, 2021
Pako Profesionale në Java & Android Development grupet e Tetorit
17:00 - 19:00
Probit Academy

Dëshironi të bëhuni Java & Android Developer ? Dëshironi të jeni pjesë e një shkollimit të dëshmuar në treg ? Të mësoni me profesionistë...

16
Prill, 2021
OOP PHP & Laravel Training
17:00 - 19:00
Probit Academy

Mëso kodimin e aplikacioneve duke përdorur Laravel(PHP Framework) dhe shfrytëzo super ofertën me 50% zbritje. Trajnimi fillon me  08 Mars 2021, orari: E Hene,...

31
Mars, 2021
Super oferta me 30% zbritje për trajnimin Web Development – Full Stack
17:15 - 19:15

Trajnimi fillon me Grupi 1: Data e fillimit 03.01.2021, 🕓Orari: E hënë, e mërkurë, e premte 17:15-19:15. Trajnimi ofron: HTML & CSS, JavaScript &...

31
Mars, 2021
Kodimi i app. real me Java dhe MySQL
17:00 - 19:00
Probit Academy

Me  27 Janar 2021 fillon trajnimi – Kodimi i app real me Java & MySQL. Orari : hene,merkure dhe premte 17:00-19:00 Trajnimi ofron: MySQL  –...

20
Mars, 2021
Pako Profesionale në Web Development grupet e Shtatorit
17:00 - 19:30
Probit Academy

Dëshironi të bëhuni Web Developer ? Dëshironi të jeni pjesë e një shkollimit të dëshmuar në treg ? Të mësoni me profesionistë me shkollim...

03
Mars, 2021
WordPress Administrim
17:00 - 19:00
Probit Academy

Super oferta me 40% Zbritje për trajnimin WordPress Administrim Trajnimi fillon me 17 Shkurt 2021. Orari:E hënë,e mërkure , e premte 17:00-19:00 Detaje për...

31
Janar, 2021
Hapen regjistrimet për grupet e Nëntorit
16:30 - 18:00
Probit Academy

Nga muaji Nëntor 2020 shkolla jonë fillon me ofertën – shkollim për fëmijë në drejtimet Web Development, Mobile Development dhe Robotikë për grup mosha...

29
Janar, 2021
OOP PHP & MySQL me projekt real
17:00 - 19:00
Probit Academy

Mëso programimin e orientuar në objekte, kodo një aplikacion real dhe shfrytëzo ofertën me 30% zbritje. Trajnimi fillon me 28 Dhjetor 2020, orari: E...

09
Janar, 2021
Java Advanced – Programimi i Orientuar ne Objekte
17:00 - 19:00
Probit Academy

Me 14 Dhjetor 2020 fillon trajnimi – Programimi i Orientuar në Objekte – Java II. Trajner: Msc. Berat Perçuku Orar : E hene, merkure...

19
Dhjetor, 2020
Bootstrap 4 me dy projekte reale
17:00 - 19:00
Probit Academy

Super oferta me 70 % zbritje për trajnimin Bootstrap 4. Trajnimi fillon me 07 Dhjetor 2020, orari  – E Hene, Merkure dhe Premte  17:00...

30
Nëntor, 2020
Java Fundamentals
17:00 - 19:00
Probit Academy

Me 26 Tetor 2020 fillon trajnimi – Bazat e Programimit në JAVA – Java Fundamentals. Trajner: Msc Berat Perçuku. Orari: E Hene – E...

06
Nëntor, 2020
Super oferta me 50 % zbritje për trajnimin Web Development – Full Stack
17:00 - 19:00
Probit Academy

Trajnimi fillon me Grupi 1: Data e fillimit 23.09.2020, 🕓Orari: E hënë, e mërkurë, e premte 17:00-19:00. Për shkak të interesimit të madh dhe...

31
Tetor, 2020
Pako Profesionale në Web Development
17:00 - 19:00
Probit Academy

Probit Academy organizon shkollën profesionale në fushën zhvillimit të ueb aplikacioneve. Duke parë gjithnjë e më shumë kërkesat e bizneseve tona në fushën e...

23
Tetor, 2020
OOP PHP & Laravel Training
18:00 - 20:00
Probit Academy

Mëso kodimin e aplikacioneve duke përdorur Laravel(PHP Framework) dhe shfrytëzo super ofertën me 50% zbritje. Trajnimi fillon me 28 Shtator 2020, orari: E Hene,...

10
Tetor, 2020
Programi veror për fëmijë – Code, Scratch dhe Web
11:00 - 19:00
Probit Academy

Programi veror për fëmijë – Code, Scratch dhe Web po fillon! I mirëpresim të gjithë fëmijët të regjistrohen për grupet e reja dhe të...

30
Shtator, 2020
New CCNA 3 Module
18:00 - 20:00
Probit Academy

Trajnimi përmban 1. Introduction to Networks (ITN), 2. Switching, Routing, and Wireless Essentials (SRWE), 3. Enterprise Networking, Security, and Automation (ENSA).

30
Shtator, 2020
Summer School viti i V – 2020
15:00 - 19:00
Probit Academy

Këtë vit PROBIT ACADEMY vjen me një super ofertë për Shkollën Verore (viti 5) : Tre studentët më të mirë të pakove do fitojnë...

30
Shtator, 2020
Java, MySQL & Spring | Android Programming – SUMMER SCHOOL 2020
17:00 - 19:00
Probit Academy

Probit Academy organizon shkollën verore për viti e V në Java Development. Në këtë vitë ofrojmë një super ofertë : Tre studentët më të mirë...

30
Shtator, 2020
Web Development – SUMMER SCHOOL V 2020
15:00 - 18:00
Probit Academy

Probit Academy organizon shkollën verore për viti e V në Web Development. Në këtë vitë ofrojmë një super ofertë : Tre studentët më të...

26
Shtator, 2020
OOP PHP & Laravel Training
15:00 - 17:00
Probit Academy

Mëso kodimin e aplikacioneve duke përdorur Laravel(PHP Framework) dhe shfrytëzo super ofertën me 50% zbritje. Trajnimi fillon me 19 Gusht 2020, orari: E Hene...

23
Shtator, 2020
WordPress Administrim
18:00 - 20:00
Probit Academy

Super oferta me 40% Zbritje për trajnimin WordPress Administrim Trajnimi fillon me 14 Shtator 2020. Orari:E hënë,e martë, e enjte, e premte 18:00-20:00 Detaje...

05
Shtator, 2020
Python Programming – For beginners become a master – Online
17:30 - 20:00
Probit Academy

Super oferta për Python Programming – For beginners become a master fillon me 27 Korrik 2020, çmimi për online nga nga 250 Euro në...

05
Shtator, 2020
OOP PHP & MySQL me projekt real
18:00 - 19:45
Probit Academy

Mëso programimin e orientuar në objekte, kodo një aplikacion real dhe shfrytëzo ofertën me 30% zbritje. Trajnimi fillon me 13 Gusht 2020, orari: E...

02
Shtator, 2020
Trajnim 15 orë falas për HTML dhe CSS
17:00 - 19:00
Probit Academy

Jeni nxënës i shkëlqyeshme i shkollës së mesme ose student i mirë në drejtimin Shkenca Kompjuterike dhe keni dëshirë të mësoni HTML & CSS....

31
Gusht, 2020
Vera në Probit Academy
13:00 - 18:00
Probit Academy

Fëmijë të dashur, këtë verë kemi përgatitur për ju një plan se si t’i kaloni pushimet verore këtë vit duke mësuar dhe argëtuar në...

28
Gusht, 2020
Pako Profesionale në Web Development
17:00 - 19:30
Probit Academy

Probit Academy organizon shkollën profesionale në fushën zhvillimit të ueb aplikacioneve. Duke parë gjithnjë e më shumë kërkesat e bizneseve tona në fushën e...

28
Gusht, 2020
Pako Profesionale në Web Development
16:30 - 18:00
Probit Academy

Probit Academy organizon shkollën profesionale në fushën zhvillimit të ueb aplikacioneve. Duke parë gjithnjë e më shumë kërkesat e bizneseve tona në fushën e...

14
Gusht, 2020
OOP PHP & MySQL me projekt real
17:00 - 19:30
Probit Academy

Mëso programimin e orientuar në objekte, kodo një aplikacion real dhe shfrytëzo ofertën me 30% zbritje. Trajnimi fillon me 20 Korrik 2020, orari: E...

07
Gusht, 2020
Bootstrap 4 me dy projekte reale
18:00 - 20:00
Probit Academy

Super oferta me 70 % zbritje për trajnimin Bootstrap 4. Trajnimi fillon me 30 Korrik 2020, orari  – E Hene, Marte, Enjte dhe Premte ...

31
Korrik, 2020
Mësimi online për fëmijë në Teknologji Informative – muaji i parë falas
10:00 - 19:00
Probit Academy

#RRIN’SHPI | #MËSONGASHTEPIA Orientoj fëmijët në profesionin e duhur, ndaloja humbjen e kohës dhe dëmtimin e shëndetit. “Probit Academy“ ofron mësim online për fëmijët...

24
Korrik, 2020
Super oferta me 50 % zbritje për trajnimin Web Development – Full Stack
16:30 - 18:00
Probit Academy

Trajnimi fillon me 22 Qershor 2020, orari E Hëne – Premte nga ora 16:30-18:00, data e fundit e aplikimit  20 Qershor 2020. Trajner: Msc....

17
Korrik, 2020
Super oferta me 40 % zbritje për trajnimin Java Fundamentals
17:00 - 19:30
Probit Academy

Trajnimi fillon me 29 Qershor 2020, orari E Hëne, Marte, Enjte, Premte nga ora 17:00-19:30. Trajner: Msc Berat Perçuku. Kohëzgjatja 35 orë, çmimi nga...

10
Korrik, 2020
Super oferta me 60 % zbritje për trajnimin Web Development – Full Stack – Online
18:00 - 19:30
Probit Academy

Trajnimi fillon me 18 Maj 2020, orari E Hëne – Merkure – Premte nga ora 18:00-19:40, data e fundit e aplikimit 17 Maj 2020....

02
Korrik, 2020
Source Version Control Git
17:00 - 19:40
Probit Academy

Trajnimi per Source Version Control – GIT fillon me me datën 25 Qershor 2020, E Marte – Enjte nga ora 17:00 – 19:40. Temat...

30
Qershor, 2020
Trajnime për fëmijë në kodim – falas muaji i parë
13:00 - 13:00
Probit Academy

#RRIN’SHPI | #MËSONGASHTEPIA A e keni ditur qe Programeret dhe IT-t janë profesionet me te kërkuara dhe te paguara ne këto vitet e fundit...

26
Qershor, 2020
Super oferta me 70 % zbritje për trajnimin Java Fundamentals – Online
17:00 - 19:00
Probit Academy

Trajnimi fillon me 25 Maj 2020, orari E Hëne – Merkure – Premte nga ora 17:00-19:00, data e fundit e aplikimit 23 Maj 2020....

23
Qershor, 2020
WordPress Administrim
17:00 - 19:30
Probit Academy

Super oferta me 40% Zbritje për trajnimin WordPress Administrim Trajnimi fillon me 04 Qershor 2020 Orari: E Marte – Enjte  – 17:00-19:30 Detaje për...

04
Qershor, 2020
Bootstrap 4 me dy projekte reale
17:00 - 19:30
Probit Academy

Super oferta me 70 % zbritje për trajnimin Bootstrap 4. Trajnimi fillon me 19 Maj 2020, orari  – E Marte – Enjte  17:00 –...

29
Maj, 2020
OOP PHP & Laravel Training – Online
17:30 - 19:30
Probit Academy

Mëso kodimin e aplikacioneve duke përdorur Laravel(PHP Framework) dhe shfrytëzo super ofertën me 50% zbritje. Trajnimi fillon me  20 Prill 2020, orari: E Hene...

29
Maj, 2020
Super oferta me 50 % zbritje për trajnimin Java Fundamentals Online
17:00 - 19:00
Probit Academy

Trajnimi fillon me 20 Prill 2020 e Hëne nga ora 17:00, data e fundit e aplikimit 18 Prill 2020. Trajner: Msc Berat Perçuku. Kohëzgjatja...

14
Prill, 2020
Trajnimi në HTML dhe CSS online 15-20 orë mësim falas
15:00 - 17:00
Probit Academy

Duke pasur parasysh situatën në të cilën ndodhemi, Probit Academy vazhdon te jete ne dispozicionin tuaj duke ju ofruar mundësi për të mësuar nga...

09
Prill, 2020
OOP PHP & Laravel Training
16:30 - 19:30
Probit Academy

Mëso kodimin e aplikacioneve duke përdorur Laravel(PHP Framework) dhe shfrytëzo super ofertën me 15% zbritje. Trajnimi fillon me  05 Mars 2020, orari: E Marte,...

03
Prill, 2020
OOP PHP & MySQL me projekt real
18:00 - 19:40
Probit Academy

Mëso programimin e orientuar në objekte, kodo një aplikacion real dhe shfrytëzo ofertën me 20% zbritje. Trajnimi fillon me 09 Mars 2020, orari: E...

06
Mars, 2020
Source Version Control Git
18:00 - 19:40
Probit Academy

Trajnimi per Source Version Control – GIT fillon me me datën 28 Shkurt  2020 nga ora 18:00 – deri në 19:40. Temat që do...

06
Mars, 2020
Java Advanced – Programimi i Orientuar ne Objekte
17:30 - 19:30
Probit Academy

Me 19 Dhjetor 2019 fillon trajnimi – Programimi i Orientuar në Objekte – Java II. Trajner: Msc. Berat Perçuku Orar : Marte Enjte  17:30...

06
Mars, 2020
Java Fundamentals
17:00 - 19:30
Probit Academy

Me 27 Janar 2020 fillon trajnimi – Bazat e Programimit në JAVA – Java Fundamentals. Trajner: Msc Berat Perçuku. Orari: E Hene – E...

27
Shkurt, 2020
OOP PHP & MySQL me projekt real
16:30 - 19:30
Probit Academy

Trajnimi i përmban: 1. PHP OOP, 2. MySQL, 3. Kodimi i projektit

21
Shkurt, 2020
WordPress Administrim
17:00 - 19:30
Probit Academy

Dëshironi të mësoni krijimin e ueb faqeve duke përdorur njërën nga platformave më të përhapura në treg WordPress. Regjistrohuni në trajnim dhe fitoni ofertën...

08
Shkurt, 2020
Bootstrap 4 me dy projekte reale
17:30 - 19:30
Probit Academy

Trajnimi i përmban: 1. Hyrje në Bootstrap, 2. Shërbimet, 3. Komponentet, 4. Sistemi Grid, 5. JavaScript Module, 6. Projekti Social Media – Krijimi i...

31
Janar, 2020
Tick-Flyer-v4-1024×536
Java II – Programimi i Orientuar ne Objekte
00:00 - 00:00
Probit Academy

Trajner: Msc. Berat Perçuku Orar e takimit 17:00. Kohëzgjatja 30 orë, çmimi nga 110 në 99 Euro.

28
Janar, 2020
WordPress Administrim
16:30 - 19:30
Probit Academy

Dëshironi të mësoni krijimin e ueb faqeve duke përdorur njërën nga platformave më të përhapura në treg WordPress. Regjistrohuni në trajnim dhe fitoni ofertën...