fbpx

Python, Django & Projekti real

Dëshironi të jeni pjesë e një shkollimit të dëshmuar në treg? Të mësoni me profesionistë me shkollim dhe përvojë mbi 10 vjeçare?

Ejani në shkollën tonë Probit Academy dhe filloni me trajnimet në Python Development:

  • Python Basics & OOP
  • Python Django
  • Projekti real

Trajner: Msc. Mentor Pajaziti & Fehmi Dumani
Kohëzgjatja 70-80 orë, çmimi nga 269 në 219 euro ne klase, ndërsa online 169 euro.

Përpos mësimit online do ju ofrohet:

  • Literatura online dhe sugjerime për libra
  • Kuize, detyra, projekte me anën e platformës tonë
  • Ndihma në projekte të ndryshme në kuadër të trajnimit
  • Etj.

Kontakto në:
info@probitacademy.com;
045/899099(viber) – 049/660103.
Kujdes numri i studentëve i kufizuar!!!

 

Apliko në trajnim duke plotësuar formularin e më poshtëm

 

 

Fillon

17:30

8 Nëntor, 2022

Mbaron

20:00

30 Nëntor, 2022

Adresa

Probit Academy


Studentët e lumtur

Disa nga studentët tanë, të cilët kanë filluar praktikën / punën.

Rreth Trajnerit/es

Përvojë në mësimdhënie : Ligjërues në Institutin për Trajnim dhe Zhvillim në AUK TDI, Ligjërues në Qendrën për Trajnim dhe Zhvillim PTK-QTZH në lëndë të ndryshme të lidhura me Teknologjinë Informative. Përvojë në profesion: Përvojë mbi 20 vjeçare në fushën…
Përvojë në mësimdhënie : Trajner në Probit Academy 2016  – Aktual. Përvojë në profesion: Administrator i Sistemeve| Databazave në Ipko 2007-Aktuale, Zhvillues i intranet solucioneve në Smarttech 2008 – 2009 , Konsulent Zhvillues i Web-it në Probit 2019-2020, Zhvillues portal…