fbpx

Hysen Breznica

Web Developer

Studenti i shkollimit profesional Web Development në Probit Academy, Hysen Breznica është punësuar në kompaninë e zhvillimit softuerik, Euro Pixel në Prishtinë.

Në kuadër të shkollës Hyseni ka përfunduar 2 nivelet e para të shkollimit me trajnimet:

  1. Web Development I (HTML, CSS, JavaScript)
  2. Web Development II(PHP & MySQL)
  3. Kodimi i Projektit SMP
  4. Source Version Control – GitHub
  5. Bootstrap
  6. WordPress
  7. Web Intermediate(OOP PHP & MySQL, PHP OOP) + Kodimi i një projekti real – Gallery

Hyseni është pjesë e nivelit të tretë në kuadër të shkollimit WEB Development:

 

Ende pa përfunduar shkollimin, Hyseni shfaqi talentin dhe aftësitë e tij në kodimin e projekteve reale që ishin pjesë e shkollimit . Kjo ishte e mjaftueshme që ai të punësohet në kompaninë Euro Pixel që është një nga partnerët e Probit Academy. Ai është mirëpritur nga stafi i dhe tashmë ka filluar të punojë në projektet e kompanisë për klientë të ndryshëm, ndërkohë që edhe është duke vazhduar ta ndjekë trajnimin në Probit Academy për t’u avancuar edhe më shumë.