fbpx

Oferta për grupet e Shtatorit 2022

Dëshironi të jeni pjesë e një shkollimit të dëshmuar në treg? Të mësoni me profesionistë me shkollim dhe përvojë mbi 10 vjeçare?

Ejani në shkollën tonë Probit Academy dhe filloni me trajnimet me ofertat e Shtatorit 2022. Trajnimet fillojn me datë 10 Tetor 2022.

Trajnimet janë të dizajnuar për të plotësuar kërkesat e bizneseve në vendin tonë që merren me zhvillimin e web dhe java,C# dhe Python aplikacioneve. Kërkesat janë bazuar nga kompanitë që janë bashkëpunëtore të shkollës dhe që ofrojnë praktikë për studentët tanë.

1. Shkollimi një vjeçar WEB Development ofrohet në 4 nivele, trajnimet në nivelin e parë

 • HTML & CSS, JavaScript & jQuery
 • PHP & MySQL
 • Projekti SMP
 • Projekti Rent a Car

Orari: Oraret e mundshme – Hëne – Mërkure – Premte GR 1 16:30 -18:15, GR 2 18:30 – 20:15, GR 3 Marte – Enjte orari akoma i pa caktuar.
Trajner: Msc. Burim Avdiu dhe Durmish Beqiri
Kohëzgjatja për nivelin e parë 80-100 orë në klasë , çmimi nga 299 në 249 euro ne klase, ndërsa online 179 euro.

2. Shkollimi gjashtë mujor Java Development ofrohet në 2 nivele,trajnimet në nivelin e parë

 • Java Basics
 • Java Advanced
 • Projekti

Orari: Pas orës 16 – caktohet në ditët në vijim.
Trajner: Msc. Berat Perçuku dhe Qëndrim Pllana
Kohëzgjatja 70-80 orë, çmimi nga 269 në 209 euro ne klase, ndërsa online 169 euro.

3. Shkollimi gjashtë mujor .NET (C# & SQL Server Development) ofrohet në 2 nivele, trajnimet në nivelin e parë

 • C# Basics
 • C# Advanced
 • Projekti

Orari: Pas orës 16 – caktohet në ditët në vijim.
Trajner: Msc. Valon Kastrati
Kohëzgjatja 70-80 orë, çmimi nga 269 në 209 euro ne klase, ndërsa online 169 euro.

4. Shkollimi gjashtë mujor .Python Development ofrohet në 2 nivele,trajnimet në nivelin e parë:

 • Python Basics & OOP
 • Python Django
 • Projekti

Orari: Pas orës 16 – caktohet në ditët në vijim.
Trajner: Msc. Mentor Pajaziti dhe Fehmi Dumani
Kohëzgjatja 70-80 orë, çmimi nga 269 në 209 euro ne klase, ndërsa online 169 euro.

Përpos mësimit online do ju ofrohet:

 • Literatura online dhe sugjerime për libra
 • Kuize, detyra, projekte me anën e platformës tonë
 • Ndihma në projekte të ndryshme në kuadër të trajnimit
 • Etj.

Trajnimet janë pjesë të shkollimeve që ofron shkolla dhe studentët e suksesshëm mund të vazhdojnë shkollimin në drejtimet që ata fillojnë.

REGJISTRIMET DERI ME 24 SHTATOR  5-10% ZBRITJE

Kontakto në:
info@probitacademy.com;
045/899099– 049/660103(viber).
Kujdes numri i studentëve i kufizuar!!!

Apliko në trajnim duke plotësuar formularin e më poshtëm

Fillon

16:00

10 Tetor, 2022

Mbaron

19:30

31 Dhjetor, 2022

Adresa

Probit Academy


Studentët e lumtur

Disa nga studentët tanë, të cilët kanë filluar praktikën / punën.

Rreth Trajnerit/es

Përvojë në mësimdhënie : Ligjërues në Institutin për Trajnim dhe Zhvillim në AUK TDI, Ligjërues në Qendrën për Trajnim dhe Zhvillim PTK-QTZH në lëndë të ndryshme të lidhura me Teknologjinë Informative. Përvojë në profesion: Përvojë mbi 20 vjeçare në fushën…
Përvojë në mësimdhënie : Trajner në Probit Academy 2016  – Aktual, Ligjërues në Universitetin e Prizrenit 2013- 2016, Ligjerues në Kolegjin AAB 2014- 2015, Asistent në Universitetin e Prishtinës 2008-2010. Përvojë në profesion: Zhvillues i Web-it Probit 2014 – Aktual,…
Përvojë në mësimdhënie : Trajner në Probit Academy 2016  – Aktual, Trajner në ICK 2018  – 2020, Asistent në Universitetin e Prishtinës 2009-2014. Përvojë në profesion: Zhvillues i Softueri – Raiffeisen Bank Kosovo May 2007 – Aktual, Zhvillues Softueri në…
𝐒𝐡𝐤𝐨𝐥𝐥𝐢𝐦𝐢: Ka përfunduar me sukses të në fakultetin e Shkencave Kompjuterike. Pas inkuadrimit në punë ka përfunduar dhe një numër të madhe të certifikimeve profesionale ndërkombëtare. 𝐊𝐚𝐫𝐫𝐢𝐞𝐫𝐚 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐞𝐬𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐞: Nga viti 2016 i angazhuar si System Architect & Project Manager në…
Përvojë në mësimdhënie : Trajner në Probit Academy 2016  – Aktual. Përvojë në profesion: Administrator i Sistemeve| Databazave në Ipko 2007-Aktuale, Zhvillues i intranet solucioneve në Smarttech 2008 – 2009 , Konsulent Zhvillues i Web-it në Probit 2019-2020, Zhvillues portal…