fbpx

. Net App me C# Fundamentals, OOP & SQL Server

Dëshironi të jeni pjesë e një shkollimit të dëshmuar në treg? Të mësoni me profesionistë me shkollim dhe përvojë mbi 10 vjeçare?

Ejani në shkollën tonë Probit Academy dhe filloni me trajnimet me ofertat e shkollës verore.

Trajnimi në .Net App. Development ofron:

  • C# Basics
  • C# OOP
  • SQL Server
  • Projekti real

Trajner: Msc. Valon Kastrati
Kohëzgjatja 70 orë, çmimi nga 250 në 189 euro ne klase, ndërsa online 149 euro.
Orari: E Hëne dhe Premte 17:00 – 20:00.

Përpos mësimit online do ju ofrohet:

  • Literatura online dhe sugjerime për libra
  • Kuize, detyra, projekte me anën e platformës tonë
  • Ndihma në projekte të ndryshme në kuadër të trajnimit
  • Etj.

REGJISTRIMET E DERI ME 04 Korrik 2022 10% ZBRITJE

Kontakto në:
info@probitacademy.com;
045/899099(viber) – 049/660103.
Kujdes numri i studentëve i kufizuar!!!

 

Apliko në trajnim duke plotësuar formularin e më poshtëm

 

Fillon

17:00

4 Korrik, 2022

Mbaron

20:00

2 Shtator, 2022

Adresa

Probit Academy


Studentët e lumtur

Disa nga studentët tanë, të cilët kanë filluar praktikën / punën.

Rreth Trajnerit/es

Leave A Reply

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.