fbpx

Oferta për grupet e Tetorit 2023

Dëshironi të jeni pjesë e një shkollimit të dëshmuar në treg? Të mësoni me profesionistë me shkollim dhe përvojë mbi 10 vjeçare?

Ejani në shkollën tonë Probit Academy dhe filloni me trajnimet me ofertat e Shtaror 2023.

Trajnimet janë të dizajnuar për të plotësuar kërkesat e bizneseve në vendin tonë që merren me zhvillimin e Web, Java, C# dhe Python aplikacioneve. Kërkesat janë bazuar nga kompanitë që janë bashkëpunëtore të shkollës dhe që ofrojnë praktikë për studentët tanë.

1. Shkollimi një vjeçar WEB Development ofrohet në 4 nivele, trajnimet në nivelin e parë

 • HTML & CSS, JavaScript & jQuery
 • PHP & MySQL
 • Projekti SMP
 • Projekti Rent a Car
 • Projekti nga studenti

Orari: Oraret e mundshme – Hëne – Mërkure – Premte GR 1 16:45 -18:15, GR 2 18:30 – 20:00, GR 3 Marte – Enjte 17:00-19 e 15 .
Trajner: Msc. Burim Avdiu, Urim Zymberi dhe Durmish Beqiri
Kohëzgjatja për nivelin e parë 80-100 orë në klasë , çmimi nga 299 në 249 euro ne klase, ndërsa online 189 euro.

2. Shkollimi gjashtë mujor Java Development ofrohet në 2 nivele,trajnimet në nivelin e parë

 • Java Basics
 • Java Advanced
 • Projekti

Orari: Pas orës 16 – caktohet në ditët në vijim.
Trajner: Msc. Berat Perçuku
Kohëzgjatja 70-80 orë, çmimi nga 269 në 209 euro ne klase, ndërsa online 169 euro.

3. Shkollimi gjashtë mujor .NET (C# & SQL Server Development) ofrohet në 2 nivele, trajnimet në nivelin e parë

 • C# Basics
 • C# Advanced
 • Projekti

Orari: Pas orës 16 – caktohet në ditët në vijim.
Trajner: Msc. Valon Kastrati
Kohëzgjatja 70-80 orë, çmimi nga 269 në 199 euro ne klase, ndërsa online 159 euro.

4. Shkollimi gjashtë mujor .Python Development ofrohet në 2 nivele,trajnimet në nivelin e parë:

 • Python Basics & OOP
 • Python Django
 • Projekti

Orari: Pas orës 16 – caktohet në ditët në vijim.
Trajner: Msc. Mentor Pajaziti dhe Fehmi Dumani
Kohëzgjatja 70-80 orë, çmimi nga 269 në 199 euro ne klase, ndërsa online 159 euro.

Përpos mësimit online do ju ofrohet:

 • Literatura online dhe sugjerime për libra
 • Kuize, detyra, projekte me anën e platformës tonë
 • Ndihma në projekte të ndryshme në kuadër të trajnimit
 • Etj.

Trajnimet janë pjesë të shkollimeve që ofron shkolla dhe studentët e suksesshëm mund të vazhdojnë shkollimin në drejtimet që ata fillojnë.

OFERTA ZGJAT DERI ME 18 SHTATOR 2023

Kontakto në:
info@probitacademy.com;
045/899099– 049/660103(viber).
Kujdes numri i studentëve i kufizuar!!!

Apliko në trajnim duke plotësuar formularin e më poshtëm

Fillon

16:30

3 Tetor, 2023

Mbaron

20:00

31 Dhjetor, 2023

Adresa

Probit Academy


Studentët e lumtur

Disa nga studentët tanë, të cilët kanë filluar praktikën / punën.

Rreth Trajnerit/es

Leave A Reply

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.