fbpx

Shkollimi një vjeçar në Web Development

Dëshironi të jeni pjesë e një shkollimit të dëshmuar në treg? Të mësoni me profesionistë me shkollim dhe përvojë mbi 10 vjeçare?

Ejani në shkollën tonë Probit Academy dhe filloni me trajnimet me ofertat e Janarit.

Shkollimi një vjeçar është i ndarë në 4 nivele:

Niveli i parë

 • HTML & CSS, JavaScript & jQuery
 • PHP & MySQL
 • Projekti SMP
 • Projekti Rent a Car
 • Projekti i koduar nga studenti

Në fund të niveli studenti i nënshtrohet provimit dhe mbrojtjes së 3 projekteve.

Niveli i dytë :

 • Bootstrap
 • Git Source Version Controll
 • OOP PHP & MySQL
 • Programimi i avancuar në PHP
 • Kodimi i projektit Blog
 • Kodimi i projektit Rent a Car
 • Projekti i koduar nga studenti

Në fund të niveli studenti i nënshtrohet provimit dhe mbrojtjes së 3 projekteve.

Niveli i tretë :

 • Inxhinieri e Softuerit
 • Laravel & Laravel API
 • OOP JS & React
 • Docker
 • Microservices
 • Kodimi i projektit I
 • Kodimi i projektit II
 • Kodimi i projektit nga studentit

Në fund të niveli studenti i nënshtrohet provimit dhe mbrojtjes së 3 projekteve.

Niveli i katërt përfshinë : Praktikë në projekte reale 3- 6 muaj

Përpos mësimit online do ju ofrohet:

 • Literatura online dhe sugjerime për libra
 • Video inqizime
 • Kuize, detyra, projekte me anën e platformës tonë
 • Ndihma në projekte të ndryshme në kuadër të trajnimit
 • Etj.

Kontakto në:
info@probitacademy.com;
045/899099(viber) – 049/660103.
Kujdes numri i studentëve i kufizuar!!!

Apliko në trajnim duke plotësuar formularin e më poshtëm

Fillon

16:30

6 Shkurt, 2023

Mbaron

20:00

31 Janar, 2024

Adresa

Probit Academy


Studentët e lumtur

Disa nga studentët tanë, të cilët kanë filluar praktikën / punën.

Rreth Trajnerit/es

Meet our team Blinera, ka përfunduar studimet në Universitetin e Prishtinës në Fakultetin e Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike. Ajo punon si Web Developer dhe instruktore programimi në Probit. Blinera, është punëtore e palodhur me një pasion për zhvillim të web-it.…
Përvojë në mësimdhënie : Trajner në Probit Academy 2016  – Aktual, Ligjërues në Universitetin e Prizrenit 2013- 2016, Ligjerues në Kolegjin AAB 2014- 2015, Asistent në Universitetin e Prishtinës 2008-2010. Përvojë në profesion: Zhvillues i Web-it Probit 2014 – Aktual,…
Përvojë në mësimdhënie : Trajner në Probit Academy 2020  – Aktual. Përvojë në profesion:  Zhvillues softueri në Probit 2019-Aktuale.  Shkollimi : Bachelor i shkencave të Inxhinierisë Kompjuterike në Fakultetin e Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike(FIEK). Aktualisht në proces të diplomimit për…