fbpx

Web Development – Full Stack

Dëshironi të jeni pjesë e një shkollimit të dëshmuar në treg? Të mësoni me profesionistë me shkollim dhe përvojë mbi 10 vjeçare?

Ejani në shkollën tonë Probit Academy dhe filloni me trajnimet me ofertat e shkollës verore.

Trajnimi në Web Development ofron:

  • HTML & CSS, JavaScript & jQuery
  • PHP & MySQL
  • Projekti SMP
  • Projekti Rent a Car

Trajner: Msc. Burim Avdiu & Urim Zymberi
Kohëzgjatja 80 orë, çmimi nga 270 në 199 euro ne klase, ndërsa online 149 euro.
Orari: E Hene, Merkure dhe Premte GR1 16:30 – 18:15 dhe GR2 prej 18:30 – 20:15.
G3: E Marte – Enjte 16:30 – 18:30

Përpos mësimit online do ju ofrohet:

  • Literatura online dhe sugjerime për libra
  • Video inqizime
  • Kuize, detyra, projekte me anën e platformës tonë
  • Ndihma në projekte të ndryshme në kuadër të trajnimit
  • Etj.

Kontakto në:
info@probitacademy.com;
045/899099(viber) – 049/660103.
Kujdes numri i studentëve i kufizuar!!!

Apliko në trajnim duke plotësuar formularin e më poshtëm

 

Fillon

16:30

4 Korrik, 2022

Mbaron

20:15

31 Gusht, 2022

Adresa

Probit Academy


Studentët e lumtur

Disa nga studentët tanë, të cilët kanë filluar praktikën / punën.

Rreth Trajnerit/es

Përvojë në mësimdhënie : Trajner në Probit Academy 2016  – Aktual, Ligjërues në Universitetin e Prizrenit 2013- 2016, Ligjerues në Kolegjin AAB 2014- 2015, Asistent në Universitetin e Prishtinës 2008-2010. Përvojë në profesion: Zhvillues i Web-it Probit 2014 – Aktual,…