fbpx

Pako Profesionale në Web Development

Probit Academy organizon shkollën profesionale në fushën zhvillimit të ueb aplikacioneve.

Duke parë gjithnjë e më shumë kërkesat e bizneseve tona në fushën e Teknologjisë Informative për staf të cilët kanë njohuri Web Development, gjjithashtu edhe sukseset e studentëve tanë në hyrje në praktika në fusha ku ata përfundojmë trajnimet, ne kemi bërë disa pako profesionale ku studentët për periudhën 6 mujore do të aftësohen për të filluar praktika në kompani të ndryshme.

Pako – Web Development – 8 trajnime me 180-200 orë mësim – orari E Marte – E Enjte  17:00-19:30.

Trajniet që do ofrohen

 1. WEB Development I (HTML, CSS, JavaScript, jQuery) – 30 orë mësimi + një projekt real.
 2. WEB Development II (PHP, MySQL) – 30 orë mësimi + një projekt real.
 3. Kodimi i projektit real – DEMO SMP – 10 orë mësimi – falas.
 4. Source Version Control GitHub 10 orë – trajnim që do mbahet për vikend
 5. Bootstrap 20 orë mësimi – falas.
 6. WEB Development III(MySQL, PHP OOP) – 40 orë mësimi + një projekt real – kodimi i aplikacionit DEMO CMS
 7. WordPress Administrim 20 orë mësim vikend trajnim + një projekt real – krijimi i një faqe me WordPress – falas.
 8. OOP PHP & Laravel – 40 orë mësimi + një projekt real – kodimi i aplikacionit DEMO CMS
 9. Asistime në projekte grupore dhe individuale

Ekipi që do të mbajë trajnime:

 1. Burim Avdiu – udhëheqës i grupit dhe trajner. Master i Shkencave Kompjuterike, me mbi 12 vite përvojë pune si zhvillues softueri dhe mësimdhënës.
 2. Tahir Hoxha  – trajner. Bachelor i Shkencave Kompjuterike, mbi 10 vite përvojë pune si zhvillues softueri dhe mësimdhënës.
 3. Ylber Veliu  – trajner. Bachelor i Shkencave Kompjuterike, mbi 7 vite përvojë pune si zhvillues softueri dhe mësimdhënës.
 4. Besnik Abrashi – trajner. Bachelor i Shkencave Kompjuterike, mbi 8 vite përvojë pune si zhvillues softueri dhe mësimdhënës.
 5. Labeat Arbneshi– trajner. Bachelor i Shkencave Kompjuterike, mbi 5 vite përvojë pune si zhvillues softueri dhe mësimdhënës.

Materialet e trajnimeve ofrohen përmes ueb faqes, ndërsa materialet tjera si detyrat për ushtrime, kuize dhe librat më të fundit në treg për trajnimin përkatës, do të ofrohen të shtypura.

Studentët e suksesshëm do mund të vazhdojnë edhe 6 muaj shtesë në modulin e 2-të të pakos Web Development ku do të ofrohen trajnime më të avancuara që janë shumë të kërkuara në tregun e punës.

Studentët më të mirë do të kenë mundësi për punë praktike.
Kontakto në 045 899-099 (viber) | 049 660-103 | info@probitacademy.com

 

Apliko në njërën nga pakot në formularin e më poshtëm

 

Fillon

17:00

10 Mars, 2020

Mbaron

19:30

28 Gusht, 2020

Adresa

Probit Academy


Studentët e lumtur

Disa nga studentët tanë, të cilët kanë filluar praktikën / punën.

Rreth Trajnerit/es

𝐒𝐡𝐤𝐨𝐥𝐥𝐢𝐦𝐢: Ka përfunduar me sukses të në fakultetin e Shkencave Kompjuterike. Pas inkuadrimit në punë ka përfunduar dhe një numër të madhe të certifikimeve profesionale ndërkombëtare. 𝐊𝐚𝐫𝐫𝐢𝐞𝐫𝐚 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐞𝐬𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐞: Nga viti 2016 i angazhuar si System Architect & Project Manager në…
Përvojë në mësimdhënie : Trajner në Probit Academy 2016  – Aktual, Ligjërues në Universitetin e Prizrenit 2013- 2016, Ligjerues në Kolegjin AAB 2014- 2015, Asistent në Universitetin e Prishtinës 2008-2010. Përvojë në profesion: Zhvillues i Web-it Probit 2014 – Aktual,…
Përvojë në mësimdhënie : Trajner në Probit Academy 2019  – Aktual. Përvojë në profesion:  Zhvillues softueri në Solaborate 2017-2018. Zhvillues softueri në Raiffeisen Bank 2018-2020. Zhvillues softueri në AppStellar 2020 – Aktual. Shkollimi : Bachelor i shkencave të Inxhinierisë Kompjuterike…
Përvojë në mësimdhënie : Trajner në Probit Academy 2019  – Aktual. Përvojë në profesion: Zhvillues i Web-it në Vizah Gmbh 2018-Aktual, Zhvillues i Web-it në Abidat 2018-2019, Zhvillues i Web-it në Timeframe 2017-2018, Zhvillues i Web-it në Moitend 2014-2017. Shkollimi…