fbpx

Java Fundamentals, OOP & Projekti real

Dëshironi të jeni pjesë e një shkollimit të dëshmuar në treg? Të mësoni me profesionistë me shkollim dhe përvojë mbi 10 vjeçare?

Ejani në shkollën tonë Probit Academy dhe filloni me trajnimet me ofertat e shkollës verore.

Trajnimi në C# Development ofron:

  • Java Basics
  • Java OOP
  • Projekti real

Trajner: Msc. Berat Perçuku dhe Qendrim Pllana
Kohëzgjatja 70 orë, çmimi nga 250 në 189 euro ne klase, ndërsa online 149 euro.
Orari: E Hene, Merkure dhe Premte 18:30 – 20:15

Përpos mësimit online do ju ofrohet:

  • Literatura online dhe sugjerime për libra
  • Kuize, detyra, projekte me anën e platformës tonë
  • Ndihma në projekte të ndryshme në kuadër të trajnimit
  • Etj.

Kontakto në:
info@probitacademy.com;
045/899099(viber) – 049/660103.
Kujdes numri i studentëve i kufizuar!!!

 

Apliko në trajnim duke plotësuar formularin e më poshtëm

 

Fillon

18:30

4 Korrik, 2022

Mbaron

20:15

2 Shtator, 2022

Adresa

Probit Academy


Studentët e lumtur

Disa nga studentët tanë, të cilët kanë filluar praktikën / punën.

Rreth Trajnerit/es

Përvojë në mësimdhënie : Trajner në Probit Academy 2016  – Aktual, Trajner në ICK 2018  – 2020, Asistent në Universitetin e Prishtinës 2009-2014. Përvojë në profesion: Zhvillues i Softueri – Raiffeisen Bank Kosovo May 2007 – Aktual, Zhvillues Softueri në…
𝐒𝐡𝐤𝐨𝐥𝐥𝐢𝐦𝐢: Ka përfunduar me sukses të në fakultetin e Shkencave Kompjuterike. Pas inkuadrimit në punë ka përfunduar dhe një numër të madhe të certifikimeve profesionale ndërkombëtare. 𝐊𝐚𝐫𝐫𝐢𝐞𝐫𝐚 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐞𝐬𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐞: Nga viti 2016 i angazhuar si System Architect & Project Manager në…