fbpx

Shkollimi një vjeçar në Web Development

Dëshironi të jeni pjesë e një shkollimit të dëshmuar në treg? Të mësoni me profesionistë me shkollim dhe përvojë mbi 10 vjeçare?

Ejani në shkollën tonë Probit Academy dhe filloni me trajnimet me ofertat e Shtatorit.

Shkollimi një vjeçar është i ndarë në 4 nivele:

Niveli i parë

 • HTML & CSS, JavaScript & jQuery
 • PHP & MySQL
 • Projekti SMP
 • Projekti Rent a Car
 • Projekti i koduar nga studenti

Në fund të niveli studenti i nënshtrohet provimit dhe mbrojtjes së 3 projekteve.

Niveli i dytë :

 • Bootstrap
 • Git Source Version Controll
 • OOP PHP & MySQL
 • Design Patterns
 • Kodimi i projektit Blog
 • Kodimi i projektit Rent a Car
 • Projekti i koduar nga studenti

Në fund të niveli studenti i nënshtrohet provimit dhe mbrojtjes së 3 projekteve.

Niveli i tretë :

 • Inxhinieri e Softuerit
 • Laravel & Laravel API
 • OOP JS & React
 • Docker
 • Microservices
 • Kodimi i projektit I
 • Kodimi i projektit II
 • Kodimi i projektit nga studentit

Në fund të niveli studenti i nënshtrohet provimit dhe mbrojtjes së 3 projekteve.

Niveli i katërt përfshinë : Praktikë në projekte reale 3- 6 muaj

Përpos mësimit online do ju ofrohet:

 • Literatura online dhe sugjerime për libra
 • Video inqizime
 • Kuize, detyra, projekte me anën e platformës tonë
 • Ndihma në projekte të ndryshme në kuadër të trajnimit
 • Etj.

Kontakto në:
info@probitacademy.com;
045/899099(viber) – 049/660103.
Kujdes numri i studentëve i kufizuar!!!

Apliko në trajnim duke plotësuar formularin e më poshtëm

Fillon

16:30

10 Tetor, 2022

Mbaron

20:00

31 Tetor, 2023

Adresa

Probit Academy


Studentët e lumtur

Disa nga studentët tanë, të cilët kanë filluar praktikën / punën.

Rreth Trajnerit/es

Leave A Reply

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.