fbpx

Web Development – Full Stack

Çka do mdësoni nga trajnimi Hyrje në Web Development, HTML dhe CSS Bazat e programimit në JavaScript dhe jQuery Bazat e programimit në PHP Bazat e shënimeve me MySQL Kodimi i aplikacionit real duke përdorur mësimet nga trajnimi Pre-rekuizitat Për …

User Avatar
(Asnjë vlerësim)
Çka do mdësoni nga trajnimi
  • Hyrje në Web Development, HTML dhe CSS
  • Bazat e programimit në JavaScript dhe jQuery
  • Bazat e programimit në PHP
  • Bazat e shënimeve me MySQL
  • Kodimi i aplikacionit real duke përdorur mësimet nga trajnimi

Pre-rekuizitat

Për të kompletuar trajnimin me sukses, nga nxënësit/studentët pritet që të kenë njohuri të mira në përdorimin kompjuterit.
Përparësi kanë studentët që studiojnë shkenca kompjuterike ose kanë ndjekur ndonjë trajnim në programim.


Pas përfundimit të trajnimit

Pas përfundimit të këtij trajnimi  studenti do të jetë në gjendje të kuptoj elementet bazë të programimit në web dhe të jetë në gjendje të filloj me kodimin e web aplikacioneve vogla në nivel fillestarë.

Korrikula e Trajnimit

Totali i mësimeve: 21 mësime / 1 kuiz Koha: 10 javë

Rreth Trajnerit/es

Përvojë në mësimdhënie : Mbi 10 vite përvojë në mësimdhënie Përvojë në profesion: Mbi 12 vite përvojë si zhvillues i web aplikacioneve. Shkollimi : Master në shkenca kompjuterike në fakultetin e shkencave matematiko natyrore(FSHMN),

Vlerësimet

Average Rating

0
Asnjë vlerësim

Detailed Rating

5 yje
0
4 yje
0
3 yje
0
2 yje
0
1 yll
0

Leave A Reply

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.