fbpx

Social Media Marketing

Mëso si të menaxhosh rrjetet sociale për vetëm 25 orë, i organizuar në formë të kombinuar në mes pjesës teorike dhe asaj praktike.
Në fund me anën e njohurive të fituara studenti mëson si të menaxhon marketingun përmes rrjeteve për një ndërmarrje.

User Avatar
(Asnjë vlerësim)
Çka do përfitoni nga trajnimi
 • Si të arrijm objektivat e marketingut online
 • Shtimin e prezencës në rrjete sociale
 • Menaxhimi i kampanjave në rrjete sociale
 • Demonstrime në rrjete sociale të faqeve të klientëve të ndryshëm

Pre-rekuizitat

Për të kompletuar trajnimin me sukses, nga studentët pritet që të kenë njohuri të mira në përdorimin e kompjuterit dhe të kenë njohuri në rrjete sociale.


Pas përfundimit të trajnimit

Pas përfundimit të këtij trajnimi  studenti do të jetë në gjendje të bëjnë prezencen online për biznesin që ai menaxhon, organizojnë kampanja nëpër media sociale.

Korrikula e Trajnimit

Koha: 5 javë

  Hyrje në rrjetet sociale 0

  Asnjë shënim në këtë pjesë

  Si të arrini objektivat e marketingut onilne 0

  Asnjë shënim në këtë pjesë

  Si të rritni prezencën online në Facebook dhe Instagram 0

  Asnjë shënim në këtë pjesë

  Menaxhimi i kampanjave në Facebook 0

  Asnjë shënim në këtë pjesë

  Mësime të ndryshme për menaxhimin e rrjeteve sociale 0

  Asnjë shënim në këtë pjesë

  Si të rritni prezencën online ne Youtube, LinkedIn dhe Twitter 0

  Asnjë shënim në këtë pjesë

  Këshilla për sigurinë e rrjeteve sociale 0

  Asnjë shënim në këtë pjesë

Rreth Trajnerit/es

Vlerësimet

Average Rating

0
Asnjë vlerësim

Detailed Rating

5 yje
0
4 yje
0
3 yje
0
2 yje
0
1 yll
0

Leave A Reply

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.