fbpx

HTML & CSS

Korrikula e Trajnimit Totali i mësimeve: 17 mësime Koha: 15 orë CoursesGeneralHTML & CSS HTML 9 Leksioni1.1 Hyrje në HTML Leksioni1.2 Tekstet dhe Listat Leksioni1.3 Linqet dhe Imazhet Leksioni1.4 Detyra për ushtrime – Pjesa I Leksioni1.5 Tabelat dhe Format Leksioni1.6 …

User Avatar
(Asnjë vlerësim)

Rreth Trajnerit/es

Përvojë në mësimdhënie : Mbi 10 vite përvojë në mësimdhënie Përvojë në profesion: Mbi 12 vite përvojë si zhvillues i web aplikacioneve. Shkollimi : Master në shkenca kompjuterike në fakultetin e shkencave matematiko natyrore(FSHMN),

Vlerësimet

Average Rating

0
Asnjë vlerësim

Detailed Rating

5 yje
0
4 yje
0
3 yje
0
2 yje
0
1 yll
0

Leave A Reply

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.