fbpx

Hyrje ne Angular 9

Në këtë kurs do të mësoni bazat e programimit ne versionin e fundit të Angular. Do të mësoni gjithçka që duhet të dini për të krijuar aplikacione të plota. Ky kurs përfshinë: Komponentet, serviset, direktivat, gypa(pipes),typescript, routing, HTTP madje edhe testime.

User Avatar
(Asnjë vlerësim)
Çka do përfitoni nga trajnimi
  • Konceptet baze te Angular
  • Komponentat, Modulet, Format dhe Direktivat
  • Routing, Serviset, Dependency Injection dhe Testimet
  • Kodimi i aplikacionit real duke përdorur kornizen Angular

Hyrje

Ky kurs është dizajnuar për të gjithë të ata që janë të interesuar të mësojnë frameworkun (kornizen) Angular. Qëllimi i këtij trajnimi është aftësimi i studentëve me njohuritë bazike të programimit në Angular. Trajnimi organizohet në formë të kombinuar në mes të pjesës teorike dhe asaj praktike duke ju mundësuar studentëve që të kuptojnë shpejt dhe në mënyrë praktike konceptet që shtjellohen në këtë trajnim.

Pas përfundimit të trajnimit

Pas përfundimit të suksesshëm të trajnimit, studentët do të jenë në gjendje të shkruajnë web aplikacione në mënyrë të pavarur duke filluar nga e para.Studentet do te jene ne gjendje te zhvillojne nje aplikacion te botes reale. Aftësitë e fituara në këtë trajnim, studentët do të jenë në gjendje ti përdorin për programimin e aplikacioneve ne web.

 Pre-rekuizitat

Për të kompletuar trajnimin me sukses, nga studentët pritet që të kenë njohuri themelore HTML,CSS,Javascript. Do te ishte perparesi nese studentet kane njohuri ne perdorimin e GIT.

Korrikula e Trajnimit

Totali i mësimeve: 62 mësime Koha: 10 javë

Rreth Trajnerit/es

Vlerësimet

Average Rating

0
Asnjë vlerësim

Detailed Rating

5 yje
0
4 yje
0
3 yje
0
2 yje
0
1 yll
0

Leave A Reply

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.