fbpx

Zhvillimi dhe administrimi në SQL Server

Hyrje Ky kurs është i dizajnuar për të gjithë ata që dëshirojnë të mësojnë administrimin dhe zhvillimin e bazave të të-dhënave në SQL Server. Qëllimi i këtij trajnimi është aftësimi i studentëve me konceptet themelore të ndërtimit të bazave të …

User Avatar
(Asnjë vlerësim)

Hyrje

Ky kurs është i dizajnuar për të gjithë ata që dëshirojnë të mësojnë administrimin dhe zhvillimin e bazave të të-dhënave në SQL Server. Qëllimi i këtij trajnimi është aftësimi i studentëve me konceptet themelore të ndërtimit të bazave të të-dhënave në përgjithësi, gjithashtu implementimi i tyre me anën e SQL Server.

Pre-rekuizitat

Për të kompletuar trajnimin me sukses, nga studentët pritet që të kenë njohuri të mira në përdorimin kompjuterit. Duhet të dinë punën në sistemet operative Windows ose Linux ose Mac.
Përparësi kanë studentët që studiojnë shkenca kompjuterike ose kanë ndjekur ndonjë trajnim në programim.

Pas përfundimit të trajnimit

Pas përfundimit të suksesëshëm të trajnimit, studentët do të jenë në gjendje t’i modelojnë të dhënat dhe t’i implementojnë në një bazë relacionare në SQL Server, Manipulimin e të dhënave, leximin e tyre dhe mirëmbajtjen e tyre si dhe përgaditjen e të-dhënave për konsumim nga aplikacionet.

Korrikula e Trajnimit

Totali i mësimeve: 81 mësime Koha: 6 javë

Rreth Trajnerit/es

Mentor Pajaziti

https://mentorp.wordpress.com/

Mentor Pajaziti is a database administrator and developer as well as lecturer. Mentor holds a Master’s Degree in Computers and Telecommunications from University of Prishtina. He also has many certifications and titles, such as: MCP, MCDBA, MCITP, MCTS. Mentor has more than 10 years of work experience working on variety projects related to IT infrastructure and solutions in Microsoft systems, VMware virtualization, and other systems for small, medium, or large companies.

Vlerësimet

Average Rating

0
Asnjë vlerësim

Detailed Rating

5 yje
0
4 yje
0
3 yje
0
2 yje
0
1 yll
0

Leave A Reply

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.