fbpx

Hyrje në NodeJS

Mësimi i NodeJS për 30 orë, duke spjeguar konceptet bazike dhe arkitekturën.
Spjegimi përcillet me shembuj në praktikë dhe përfundohet më një projekt real.

User Avatar
(Asnjë vlerësim)
Çka do përfitoni nga trajnimi
 • Historia, origjina dhe aplikimi i NodeJS
 • Përdorimi i veçorive të reja të JavaScript(ES6)
 • Përdorimi i moduleve dhe NPM
 • Zhvillimi i aplikacioneve me NodeJS

Pre-rekuizitat

Për të kompletuar trajnimin me sukses, nga studentët pritet që të kenë njohuri të mira në
JavaScript dhe të jenë të familjarizuar me JSON. Përparësi do të ishte njohuria mbi bazat protokollit HTTP.


Pas përfundimit të trajnimit

Pas përfundimit të suksesshëm të trajnimit, studentët do të fitojnë
njohuri mbi arkitekturën dhe mënyrën se si NodeJS punon. Studentët po ashtu
do të mund të përdorin konceptet e reja të JavaScript(ES6) si dhe të zhvillojnë
RESTful web aplikacione duke përdorur Node.

Korrikula e Trajnimit

Koha: 30 orë

  Hyrje në NodeJS 0

  Asnjë shënim në këtë pjesë

  Karakteristikat, avantazhet dhe disavantazhet e NodeJS 0

  Asnjë shënim në këtë pjesë

  Instalimi dhe rregullimi i hapsirës punuese 0

  Asnjë shënim në këtë pjesë

  Zgjedhja dhe konfigurimi i veglave 0

  Asnjë shënim në këtë pjesë

  Përsëritje e koncepteve themelore të JavaScript 0

  Asnjë shënim në këtë pjesë

  Veçoritë e ES6 0

  Asnjë shënim në këtë pjesë

  NPM - Node Package Manager 0

  Asnjë shënim në këtë pjesë

  Modulet dhe ekzekutimi paralel 0

  Asnjë shënim në këtë pjesë

  Puna me web server 0

  Asnjë shënim në këtë pjesë

  Puna me sistem operativ 0

  Asnjë shënim në këtë pjesë

  Testimi 0

  Asnjë shënim në këtë pjesë

Rreth Trajnerit/es

Vlerësimet

Average Rating

0
Asnjë vlerësim

Detailed Rating

5 yje
0
4 yje
0
3 yje
0
2 yje
0
1 yll
0

Leave A Reply

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.