fbpx

GIT Fundamentals

Mësimi i Git – Source Version Control për vetëm 10 orë, i organizuar në formë të kombinuar në mes pjesës teorike dhe asaj praktike.
Njohurit e fituara në këtë trajnim studentëve do ju mundësojnë që punojnë aplikacione në ekip.

User Avatar
(Asnjë vlerësim)
Çka do përfitoni nga trajnimi
  • Përdorimin e Git për të ruajtur / menaxhuar kodin e një aplikacioni
  • Bashkëpunim me ekipin zhvillues
  • Evitimin e gabimeve të mundshme
  • Shmangieje nga humbja e kodit]

Pre-rekuizitat

Për të kompletuar trajnimin me sukses, nga studentët pritet që të kenë njohuri bazike në programim në WEB ose Java/C#.


Pas përfundimit të trajnimit

Pas përfundimit të këtij trajnimi  studenti do të jetë në gjendje të punojnë në ekip dhe të ruajn kodin e tyre në një vend të përbashkët.

 

Korrikula e Trajnimit

Totali i mësimeve: 45 mësime Koha: 10 orë

Rreth Trajnerit/es

Vlerësimet

Average Rating

0
Asnjë vlerësim

Detailed Rating

5 yje
0
4 yje
0
3 yje
0
2 yje
0
1 yll
0

Leave A Reply

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.