fbpx

Enterprise Networking, Security, and Automation (ENSA)

Çka do përfitoni nga trajnimi Protokollin e avancuar të Routimit – OSPF Access Control List-at  Standarte dhe Extended. Përkthimin e IP adresave private në ato publike – NAT. Lidhjen në mes të LAN-ave në distance(WAN – Wide Area Network ) …

User Avatar
(Asnjë vlerësim)
Çka do përfitoni nga trajnimi
  • Protokollin e avancuar të Routimit – OSPF
  • Access Control List-at  Standarte dhe Extended.
  • Përkthimin e IP adresave private në ato publike – NAT.
  • Lidhjen në mes të LAN-ave në distance(WAN – Wide Area Network ) përmes VPN dhe IPsec.
  • Protokollin për menaxhimin e rrjetave – SNMP
  • Konceptet e QOS, Design, Virtualisation dhe Automation.

Pre-rekuizitat

Për të kompletuar trajnimin me sukses, nga studentët pritet që të kenë njohuri të përgjithshme në rrjeta kompjuterike dhe të kenë të përfunduar trajnimin Switching, Routing, and Wireless Essentials (SRWE)


Pas përfundimit të trajnimit

Pas përfundimit të këtij trajnimi  studenti do të fitoj njohuri per krijimin e rrejtave  “Enterprise Network” ( WAN – Wide Area Network ). Gjithashtu pas perfundimit te 3 semestrave studenti eshte i pergaditur per te hyre ne certifikimin CCNA 200-301.

Korrikula e Trajnimit

Totali i mësimeve: 14 mësime Koha: 10 javë

Rreth Trajnerit/es

Vlerësimet

Average Rating

0
Asnjë vlerësim

Detailed Rating

5 yje
0
4 yje
0
3 yje
0
2 yje
0
1 yll
0

Leave A Reply

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.