fbpx

Bootstrap 4 me 2 projekte reale

Mësimi i Bootstrap për vetëm 20 orë, i organizuar në formë të kombinuar në mes pjesës teorike dhe asaj praktike.
Në fund me anën e njohurive të fituara së bashku me studentët përfundohen dy projekte reale.

User Avatar
(1 vlerësim)
Çka do përfitoni nga trajnimi
  • Përdorimin e CSS klasave për të krijuar një web faqe(pamjen) më shpejtë
  • Module në Java Script të cilat na mundësojnë funksionalitete të shumta
  • Sistemi Grid për të mundësuar që faqja të lexohet nga çdo paisje
  • Krijimin e dy projekteve reale duke përdorur pjesët e mësuara në trajnim

Pre-rekuizitat

Për të kompletuar trajnimin me sukses, nga studentët pritet që të kenë njohuri të mira në HTML, CSS dhe njohuri bazike në JavaScript (preferohet të kenë të përfunduar kursin Bazat e Programimit në WEB I & II).


Pas përfundimit të trajnimit

Pas përfundimit të këtij trajnimi  studenti do të jetë në gjendje të shkruaj pjesën e pamjes së një Web App me anën e Bootstrap.

Korrikula e Trajnimit

Totali i mësimeve: 41 mësime / 4 kuize Koha: 2 javë

Rreth Trajnerit/es

Përvojë në mësimdhënie : Mbi 10 vite përvojë në mësimdhënie Përvojë në profesion: Mbi 12 vite përvojë si zhvillues i web aplikacioneve. Shkollimi : Master në shkenca kompjuterike në fakultetin e shkencave matematiko natyrore(FSHMN),

Vlerësimet

Average Rating

5
1 vlerësim

Detailed Rating

5 yje
1
4 yje
0
3 yje
0
2 yje
0
1 yll
0
  • Ylli

    Mire shume per mua, faleminderit!

Leave A Reply

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.