fbpx

Hyrje në Laravel 6.x

Mëso bazat e programimit në Laravel 6 për vetëm 40 orë. Trajnimi në vete ngërthen anën teorike dhe praktike. Pas përfundimit të këtij trajnimi studentët do të jenë gjendje që të kodojnë një aplikacion real ku do të përfshihen të …

User Avatar
(Asnjë vlerësim)

Mëso bazat e programimit në Laravel 6 për vetëm 40 orë. Trajnimi në vete ngërthen anën teorike dhe praktike. Pas përfundimit të këtij trajnimi studentët do të jenë gjendje që të kodojnë një aplikacion real ku do të përfshihen të gjitha karakteristika e një uebi dinamik modern.

Korrikula e Trajnimit

Totali i mësimeve: 54 mësime Koha: 6 javë

Rreth Trajnerit/es

Përvojë në mësimdhënie : Mbi 10 vite përvojë në mësimdhënie Përvojë në profesion: Mbi 12 vite përvojë si zhvillues i web aplikacioneve. Shkollimi : Master në shkenca kompjuterike në fakultetin e shkencave matematiko natyrore(FSHMN),

Vlerësimet

Average Rating

0
Asnjë vlerësim

Detailed Rating

5 yje
0
4 yje
0
3 yje
0
2 yje
0
1 yll
0