fbpx

Ylllinda Fetahaj

Networking

Studentja e dalluar i shkollës sonë në modulin e mbajtur për CCNA, Ylllinda Fetahaj, së fundi është certifikuar në provimin final për CCNA.

Ylllinda është prej studentëve më të dalluar që ka pasur shkolla jonë. Me gjithë sfidat që ajo i pati përpara, që në të njëjtën kohë edhe të punojë edhe ta kryejë trajnimin, ajo arriti që me njohuritë e fituara në këtë modul ta kryejë provimin dhe të certifikohet në CCNA. (Shiko detajet e modulit: Pako Profesionale Networking – CCNA )

Ylllinda tani vazhdon të jetë pjesë e kompanisë ku ajo punon, ajo është pjesë e ekipit që punon në projekte reale.

Të gjithë studentët e talentuar dhe ata të punësuar që përkushtohen dhe angazhohen për t’u avancuar, mund t’i ndjekin hapat e Ylllindes dhe ngritën në karrierën e tyre profesionale.