fbpx

Shujab Qerimi

Web Developer

Studenti i shkollës profesionale, drejtimi Web Development në Probit Academy, Shujab Qerimi  është punësuar në kompaninë e zhvillimit softuerik, StarLabs në Prishtinë.

Shujab është duke ndjekur tash trajnimin e 5 në WordPress, WEB Development modulin e parë trajnimet :

  1. Web Development I (HTML, CSS, JavaScript)
  2. Web Development II (PHP & MySQL)
  3. Kodimi i Projektit SMP
  4. Source Version Control – GitHub
  5. Bootstrap
  6. WordPress
  7. Web Intermediate (OOP PHP & MySQL, PHP OOP) + Kodimi i një projekti real – Gallery
  8. OOP PHP & Laravel

Pako Profesionale në Web Development

Ende pa përfunduar shkollën një vjeçare Shuajbi e shfaqi talentin dhe aftësitë e tij në kodimin e projekteve reale që ishin pjesë e shkollës. Kjo ishte e mjaftueshme që ai të punësohet në kompaninë StarLabs që është një nga partnerët e shkollës tonë. Ai është mirëpritur nga stafi dhe tashmë ka filluar të punojë në projektet e kompanisë për klientë të ndryshëm, ndërkohë që edhe është duke vazhduar ta ndjekë trajnimin në Probit Academy për t’u avancuar edhe më shumë.