fbpx

Shkelqim Baxhaku

Java Developer

Studenti i shkollës profesionale, drejtimi Java Development në Probit Academy, Shkelqim Baxhaku  është punësuar në kompaninë e zhvillimit softuerik, Mozaix LLC në Prishtinë, si Java Developer.

Në kuadër të shkollës Shkelqimi ka përfunduar Java Development modulin e parë.
Ndërsa trajnimet që ai i ka ndjekur deri më tani janë :

1. Java Fundamentals – 35 orë mësimi + një projekt real.
2. Java Advanced – OOP – 35 orë mësimi + një projekt real.
3. MySQL – 15 orë mësimi + një projekt real.
4. Source Version Control GitHub 10 orë
5. Unit Testing 10 orë
6. Data Structures 15 orë
7. Collections, Lambdas, Streams 15 orë
8. Java & MySQL Aplikacion Real – 40 orë mësimi + një projekt real.
9. Maven/Gradle 10 orë
10. Android Development – 40 orë mësimi+ një projekt real.

Pako Profesionale në Java Development

Ende pa përfunduar shkollën një vjeçare Shkelqimi e shfaqi talentin dhe aftësitë e tij në kodimin e projekteve reale që ishin pjesë e shkollës. Kjo ishte e mjaftueshme që ai të punësohet në kompaninë Mozaix LLC që është një nga partnerët e shkollës tonë. Ai është mirëpritur nga stafi dhe tashmë ka filluar të punojë në projektet e kompanisë për klientë të ndryshëm.