fbpx

Muhamed Hoxha

Software Developer

Muhamed Hoxha ishte pjesë e shkollës verore të mbajtur në Probit Academy që u organizua në Qershor – Tetor 2017. Në kuadër të shkollës ai përfundoi 4 trajnime të lidhura me Java dhe një  për Android:

  1. Java Basics
  2. Java OOP
  3. MySQL Development
  4. Java & MySQL – Kodimi i një projekti real
  5. Android Development

Mësimet dhe punët e bëra gjatë këtyre trajnimeve për Muhamedin ishin të mjaftueshme që ai të aftësohej për të filluar punë praktike në disa kompani të njohura në Kosovë dhe tash ai është punësuar në kompanin Polymath Labs si Software Developer.

Muhamedi është pjesë e pjesë e ekipit të zhvillimit dhe po punon në projkete reale që kompania ka, fatin e Muhamedit për hyrje në praktikë në kompanitë të ndryshme e pretë çdo studentë i cili përfundon me sukses trajnimet në fusha të ndryshme në shkollën tonë Probit.