fbpx

Haris Fejza

Network Engineer

Haris Fejza është studenti i radhës e shkollës tonë nga CISCO Akademia në trajnimet CCNA Routing & Switching i cili inkuadrohet në punë praktike. Shiko detajet e trajnimit Pako profesionale – Networking CCNA

Ai tash është në modulin e tretë dhe përpos mësimit që po vazhdon në shkollë ka filluar praktikë në njërën nga kompanitë më të njohura në Kosovë që merrem me rrjeta kompjuterike Info Soft Group.

Harisi tash është pjesë e ekipit të Info Soft-it dhe po punon në projekte reale.

Fatin i Harisit për hyrje në praktikë në kompanitë në Kosovë e pretë çdo studentë i cili përfundon me sukses trajnimet në fusha të ndryshme në shkollën tonë.