fbpx

Gentian Krasniqi

Web Developer

Studenti i radhës i shkollës profesionale, drejtimi Web Development në Probit Academy, Gentian Krasniqi pas praktikës tre mujore punësohet në kompanin e zhvillimit softuerik Solution25 në Prishtinë.

Gentiani ka përfunduar modulin e parë Web Development, detajet e pakos:

  1. Web Development I (HTML, CSS, JavaScript)
  2. Web Development II (PHP & MySQL)
  3. Kodimi i Projektit SMP
  4. Source Version Control – Git
  5. Bootstrap
  6. WordPress
  7. Web Intermediate (OOP PHP & MySQL, PHP OOP)
  8. Kodimi i një projekti real – Blog
  9. OOP PHP & Laravel

Pako Profesionale në Web Development

Gjatë shkollës ai përfundoi provimet dhe projektet e dhëna nga shkolla, shiko detajet : Projektet e punuar gjatë shkollimit

 

Ende pa përfunduar shkollën një vjeçare Gentiani shfaqi talentin dhe aftësitë e tij në kodimin e projekteve reale që ishin pjesë e shkollës. Kjo ishte e mjaftueshme që ai të punësohet në kompaninë Solution25 që është një nga partnerët e shkollës tonë.

Ai është mirëpritur nga stafi dhe tashmë ka filluar të punojë në projektet e kompanisë për klientë të ndryshëm, ndërkohë që edhe është duke vazhduar ta ndjekë shkollën në Probit Academy për t’u avancuar edhe më shumë.