fbpx

Fjolla Beqiraj

Network Engineer

Fjolla Beqiraj është student e shkollës tonë që përfundoi me sukses CCNA Routing & Switching, detajet për trajnimet Pako profesionale – Networking CCNA

Fjolla ishte njëra nga studentët më të dalluara të grupit, mësimet dhe punët e bëra gjatë periudhës 1 vjeçare në shkollën tonë për Fjollën ishin të mjaftueshme që ajo të aftësohej për të filluar punë praktike në njërën nga kompanitë më të njohura në Kosovë që merrem me rrjeta kompjuterike 3CIS.

Fjolla në 3CIS është pjesë e ekipit të që punojnë në projekte reale.
Fatin e Fjollës për hyrje në praktikë në kompanitë në Kosovë e pretë çdo studentë i cili përfundon me sukses trajnimet në fusha të ndryshme në shkollën tonë.