fbpx

Fatlum Berisha

Software Developer

Fatlum Berisha ishte pjesë e shkollës tonë që u organizua në Qershor – Tetor 2017. Në kuadër të plan programit Java dhe Android Development ai përfundoi 4 trajnime të lidhura me Java dhe 1 për Android:

  1. Java Basics
  2. Java OOP
  3. MySQL Development
  4. Java & MySQL – Kodimi i një projekti real
  5. Android Development

Gjatë kohës sa ishte në shkollë ai trego dedikim të madh dhe me punë të madhe ai arriti të mësoj mirë të gjitha pjesët e shpjeguara nga profesionistët tanë.
Puna që u bë së bashku(trajnerëve tanë dhe Fatlumit) ishin të mjaftueshme që ai të aftësohej për të filluar praktike e pastaj punë në disa kompani të njohura në Kosovë dhe tash ai është punësuar në kompanin Wiso Tech si Software Developer.

Fatlumi tash është pjesë e pjesë e ekipit të zhvillimit dhe po punon në projekte reale që kompania ka, fatin e tij për hyrje në praktikë në kompanitë të ndryshme e pretë çdo studentë i cili përfundon me sukses trajnimet në fusha të ndryshme në shkollën tonë Probit.