fbpx

Fatlinda Rama

Network Engineer

Fatlinda Rama është student e shkollës tonë TICK Education Center në CISCO CCNA Modulin e III, detajet për trajnimet Pako profesionale – Networking CCNA.

Mësimet dhe punët e bëra gjatë këtyre trajnimeve për Fatlindën  ishin të mjaftueshme që ajo të aftësohej për të filluar punë praktike në njërën nga kompanitë më të njohura në Kosovë që merrem me rrjeta kompjuterike 3CIS.

Fatlinda tash është pjesë e ekipit të 3CIS dhe po punon në projekte reale.

Fatin e Fatindespër hyrje në praktikë në kompanitë në Kosovë e pretë çdo studentë i cili përfundon me sukses trajnimet në fusha të ndryshme në shkollën tonë Probit.