fbpx

Ermir Kastrati

Web Developer

Ermir Kastrati ishte pjesë e shkollës tone për tre muaj, në kuadër të shkollës ai përfundoi trajnimet të lidhura me WEB:

  1. Graphic Design & PhotoShop
  2. Web Development I(HTML, CSS, JavaScript)
  3. Web Development II(PHP & MySQL)
  4. Kodimi i Projektit SMP
  5. WordPress Administrim

Ermiri ishte njëri nga studentët më të mirë të grupit të fundit, ai në të gjitha trajnimet mëso më shumë se ishte e paraparë në plan program.

Mësimet dhe punët e bëra gjatë këtyre trajnimeve për Ermirin ishin të mjaftueshme që ai të aftësohej për të filluar punë praktike me pagesë në PROBIT, si WEB Developer.

Ermiri është pjesë e ekipit të zhvillimit dhe po punon në një projekt për menaxhimin e takimeve dhe ftesa për takime, fatin e Ermirit për hyrje në praktikë në kompani të ndryshme e pretë çdo studentë i cili përfundon me sukses trajnimet në fusha të ndryshme në shkollën tonë.