fbpx

Endri Binaku

Java Developer

Studenti i radhës i shkollës profesionale, drejtimi Java & Android Development në Probit Academy, Endri Binaku është punësuar në kompaninë Bambus Group në dep. e zhvillimit softuerik  në Prishtinë.

Endri ka përfunduar në në vitin 2020 modulin Java & Android Development, detajet e pakos:

  1. Java Fundamentals  – 35 orë mësimi + një projekt real.
  2. Java Advanced – OOP  – 35 orë mësimi + një projekt real.
  3. MySQL  – 15 orë mësimi + një projekt real.
  4. Source Version Control GitHub 10 orë – trajnim që do mbahet për vikend
  5. Unit Testing 10 orë
  6. Data Structures 15 orë
  7. Collections, Lambdas, Streams 15 orë
  8. Java & MySQL Aplikacion Real – 40 orë mësimi + një projekt real.
  9. Maven/Gradle 10 orë
  10. Android Development – 40 orë mësimi+ një projekt real.

Pako Profesionale në Java & Android Development

Ai shfaqi talentin dhe aftësitë e tij në kodimin e projekteve reale që ishin pjesë e shkollës. Kjo ishte e mjaftueshme që ai të punësohet në kompaninë Bambus Group që është një nga partnerët e shkollës tonë.
Endri është mirëpritur nga stafi dhe tashmë ka filluar të punojë në projektet e kompanisë për klientë të ndryshëm, ndërkohë që edhe është duke vazhduar ta ndjekë modulin II në shkollën Probit Academy për t’u avancuar edhe më shumë.